Üzenj te is!

Ezen a blogon Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló videóüzeneteket teszünk közzé. Küldj 1-2-3 perces webkamerával, telefonnal vagy akármi mással felvett videóüzenetet a uzenjteis@gmail.com-ra! Ha kell, tudunk segíteni is a felvétellel, keress minket! Email: uzenjteis@gmail.com; Facebook: facebook.com/uzenjteis; Web: orbanviktor.tk

Üzenj te is!

Állandó oldalak

Friss topikok

Archívum

,,Hova tűntek a példaképeim, miniszterelnök úr?" - egy gimnazista üzenete

2013.03.22. 22:00 Lőrincz Borcsa

Annamari 16 éves, gimnazista, és aziránt érdeklődik a miniszterelnöknél, hogy hova lettek a példaképeink - beleértve őt magát is. Annamari ugyan nem ismerte személyesen a 20 évvel ezelőtti Viktort, de feltűnt neki, hogy valami megváltozott.

Orbán Viktor hajlama a véleménye megváltoztatására, amit a társadalom sok idősebb tagja oly természetesnek vesz, a 16 éves gimnazista számára már nem olyan magától értetődő.

"Hova tűnt a lendület, az igazság a szavaiból, Viktor? [...] És a lojalitása? Volt olyan önnek egyáltalán? Hiszen napról napra változtatja meg a véleményét, a döntéseit, és a legfontosabb: az értékrendjét."

Ha tetszett ez a videó és poszt, akkor arra kérünk, hogy keress minket az uzenjteis@gmail.com email címen, és a Facebookon: Ne csak lájkolj, videózz!

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanviktornak.blog.hu/api/trackback/id/tr305161774

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website laten maken 2018.02.21. 17:21:19

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

regress 2013.03.23. 07:50:24

viktor és az értékrend?nanemáááááááá

Kikacsi 2013.03.23. 19:26:19

orbán viktor egy pinabubus.Azóta vált ilyenné amióta megnősült.
süti beállítások módosítása