Üzenj te is!

Ezen a blogon Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló videóüzeneteket teszünk közzé. Küldj 1-2-3 perces webkamerával, telefonnal vagy akármi mással felvett videóüzenetet a uzenjteis@gmail.com-ra! Ha kell, tudunk segíteni is a felvétellel, keress minket! Email: uzenjteis@gmail.com; Facebook: facebook.com/uzenjteis; Web: orbanviktor.tk

Üzenj te is!

Állandó oldalak

Friss topikok

Archívum

,,Inkább legyen külföldön honvágyam, mint otthon!" Gáspár Nóri

2013.03.22. 13:00 Prinz Dániel

„Szeretem Magyarországot, hiányzik Budapest, de inkább legyen külföldön honvágyam, mint otthon. "

Gáspár Nóri, 22 éves villamosmérnök üzenete a kormányhoz és Orbán Viktor miniszterelnökhöz olyan problémákról szól, amelyeket minden nap, minden magyar ember tapasztal. „Elegem lett abból, hogy a csalás, a hazugság és a dilettantizmus a hétköznapok részévé váltak." - hangzik el a videóban, ami emlékeztet minket arra ahogyan a kormány viselkedik. Előbb dilettáns módon benéz egy havazást, majd gátlástalanul hazudik róla, sőt még az erről beszámoló újságírókat is élő adásban köcsögözi le a közmédiában. Előbb a polgármester utat épít a saját házához, majd bepereli az erről beszámoló újságot, de még a perben is térképet hamisít. Előbb elmondja, hogy a tandíj miatt a szegények nem tudnak majd egyetemre menni, majd kiderül, hogy mára csak a tandíj neve változott.

„Nem akarok mindig 10-20 évvel lemaradva lenni Európától." Mi sem. Nem akarunk olyan országban élni, ahol a kormány véleménye, hogy a felsőoktatásban túlképzés van, miközben egy nyilvánvalóan hazugság, és nem akarjuk, hogy a külföldi cégek összeszerelőbázisain képzetlen magyarok tömegei végezzenek fizikai munkát, ahelyett, hogy a magyar gazdaság a felsőoktatásban megtermelt humántőke révén globálisan is versenyképes legyen.

Ha tetszett ez a videó és poszt, akkor arra kérünk, hogy keress minket az uzenjteis@gmail.com email címen, és a Facebookon: Ne csak lájkolj, videózz!

19 komment

Címkék: jogállam üzenet hallgató Fidesz Orbán Viktor Orban Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanviktornak.blog.hu/api/trackback/id/tr305161754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ostorka Béla 2013.03.22. 14:12:14

Ezt a blogot a Bajnai-gárda működteti. Ez tény. Ha ide írsz, tudd, hogy Bajnai Gordon politikai céljaiért harcolsz, nem a demokráciáért általánosan. Ne hadd, hogy megvezessenek.

Ezek az emberek működtetik ezt a blogot:
www.facebook.com/photo.php?fbid=549845798370543&set=pb.184272521594541.-2207520000.1363950332&type=3&theater

J.László 2013.03.23. 01:05:22

Ez a poszt elképesztően átlátszó. Nem gondoltam volna, hogy Amerikában ennyire amatőrök a píjárosok.

kela-bá 2013.03.23. 01:06:05

Nagyon jó az üzenet ! Csak melyik kormánynak szól ?

A magyarnak ? Melyik magyarnak az elmúlt 23 évben ?
Inkább a VILÁGKORMÁNYNAK kellene üzenni, hogy nem jó van ahogy van, nem jó a leosztás . Egyeseknek, keveseknek nagyon-nagyon-nagyon -nagyon sok pénz jut.

Az mondják, hogy földünk lakosságának 30%-a végez értékteremtő munkát, 40% a gyerekek, és az idősek aránya, a maradék 30 % pénzspekulációkból "tengeti" az életét. (www.baloghbela.hu )
Lehet gondolkodni ! Vagy lelki vigasz kapni itt: www.logoszvilag.hu

regress 2013.03.23. 05:39:01

@Ostorka Béla: te már hagytad magad.ha kihúznád a fejed viktorod seggéből rájönnél.az ország nem csak jobb és ballibsikből áll.csak a hozzád hasonló agyhalottakat lehet evvel megvezetni

Link Elek 2013.03.23. 06:06:54

@regress:
nincs megvezetve, direkt csinalja, o egy náci propagandista

2013.03.23. 08:13:48

A poszt nem politizal hanem alapveto moralis, tarsadalmi, erkolcsi kerdeseket feszeget. Nem a kormanyt tamadja hanem azt kritizalja amit a kormany muvel. A hazudozast, a bunkozast, azt hogy a kormany hulyenek nezi az atlagembert, es a josagos jotevo allambacsi szerepeben tetszeleg. A kepmutatas van biralva, nem a kormany.
Teljesen mindegy hogy az emlitett kormany narancssarga, piros, fekete, kek, vagy zold szinnel bir.
Elismerem nagyon nehez ezt felfogni, foleg akkor ha valaki elhivatott az egyik szin irant. De a cimkezestol, ballibezestol, fideszesestol, mocskolodastol nem lesz jobb. Vagy az itt frocsogok nem segitettek volna bajba kerult honfitarsaikon csak azert mert annak esetleg mas a politikai meggyozodese?! Ugye meg nem tartunk itt?!

Dr. Panasz Muki 2013.03.23. 08:26:03

@Ostorka Béla: "Bajnai Gordon politikai céljaiért harcolsz"
Aham. Probléma? LOL.

Rob67 2013.03.23. 08:55:55

@Ostorka Béla: Kedves egybites troll baratom.
Egy kicsit engem is megszolitottal a boffeneteddel. Szoval en aki szinten video uzenetet kuldtem a miniszterelnoknek, en is bajnai garda tagja vagyok...
Megjegzem a kubatav gardanal meg mindig jobb lenne de sajna ez igy nem megy...
Sok sok kilometerrel odebb elek, a gordonkat eletemben nem lattam, a szociknak hive nem vagyok sem tagja. Velemenyem van, nem penzert, mar ne haragudj en sosem eltem az allam fizetesebol... Ervenyes ez a lendvai utcai fiukra is?
A komcsikat utaltam es utalom, az mszmp tagokat uszni tanitanam a dunaban.
Igen, a haverjaidat is akiknek jelentos tobbsege az mszmpbol,erkezett. Igy lettetek szep lassan egy csapat radikalis pulcsis balfekbol egy nagyrakas... Oregedo komcsi. Megint.
Utoljara ezt a fajta minden elfedo sikerpropaganda hangulat politizalast a kaar alatt lattam. Love az nincs de megmagyaraa a kongresszus es az elso titkarotok hogy jo. Legyozitek az imperialistakat (eu) es hadban alltok a szabotorokkel (diakok).
Mindenkivel konfrontalodtok es minket, engem mindenhol lejarattok.
Mocskos komcsi tempo, egyfajta modern voros eleterzes.
Igaz Ostorka elvtars?

Dr Gregory House 2013.03.23. 09:12:46

A kommentek szellemisége, hangneme és a közélet állapota legalább ennyire taszító és az országból elüldöző hatású! Szerintem.

sárkányfő 2013.03.23. 09:19:18

Ezt a bér-trollt: @Ostorka Béla: a Kubatov-gárda működteti. Ez tény. Ha elhiszed amit ír, tudd, hogy Orbán Viktor politikai céljai érdekében manipuláltak. Ne hadd, hogy megvezessenek.

sárkányfő 2013.03.23. 09:21:26

A videó kapcsán két megjegyzés:

1. Jó látni, hogy vannak ilyen fiatalok, csak így tovább.

2. Ha csak "10-20 évvel" lennénk lemaradva Európától, akkor én lennék a legboldogabb. Az a 10-20 év inkább 50-60. Gazdaságilag is, demokratikusan is, szellemileg is, mindenhogy. És a különbség csak nő.

regress 2013.03.23. 09:28:04

hosszabb szünet után 5-éve újra kint.ledolgozom a 8-órámat és utána nyugalom.és mikor olvasgatom mi folyik az országban,nem honvágyam van hanem hányingerem

komplikato 2013.03.23. 10:08:26

A videó ütősebb lett volna az alatta lévő szövegben lévő "szamár vezető" nélkül ami elmondja, hogy mit is kell gondolnunk. Nem akarom bántani a bloggert, de ilyen stílus miatt szoktam behányni pl. a Lánchídrádió "hírein" is.
Nem baj, hogy leírtad ezeket, de szvsz aki megnézi úgy is tudja, meg másik bejegyzésnél jobb lett volna

Az ide behányó bér trollokat meg sajnos már összes kamu nickjükkel és kamu profiljukról jól ismerni Facebookon, fórumokon és blogokon.

kzoltana 2013.03.23. 10:09:20

Kiváló kezdeményezés!
Eközben Kósa Lajos, a Kárpátok debreceni géniusza beleszól a stadionépítésbe. Majd eldől, hogy eldől-e.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/4131_a_karpatok_debreceni_geniusza

Havas 2013.03.23. 11:21:23

Gratulálok!
Nagyon jó kezdeményezés, okos fiatalok véleményét hallhatjuk. Gáspár Nóri remek,de meghallgattátok
Virág Andit? Sokkal többet mond és utolsó mondataival példát mutat. Nem az a célunk, hogy a
fiatalok külföldön tanuljanak, dolgozzanak.
Én az ő videóját tenném ki.

Matula bácsi123 2013.03.23. 12:17:56

Igen. Virág Andi tökéletesen átlátja a helyzetet. Összeszedett, gördülékeny és okos előadás. Tegyétek ki.

vassmiklos 2013.03.23. 21:17:33

A "Bajnai Gárdát" kiáltók el sem tudják képzelni, h egy 22 éves diák belső meggyőződésből csinál, mond valamit? Ez a gyűlölet és a paranoia szép keveréke. De szeretnék így élni! :)

Akinek nem tetszett, hogy az egyébként tömör, összeszedett mondandó előre megírt szövegből lett felolvasva, miért nem áll elő egy jobb videóval? Itt mindenki üzenhet Orbán Viktornak.

Nóri, egy olyan országtól ne sokat remélj, ahol a szavazók 53 %-a gond nélkül adott 2/3-ot (ezzel teljhatalmat) egy olyan pártnak, melynek nem is volt választási programja. Először a Fidesz azt mondta, azért nem mondják el a kormányzati terveiket, nehogy azt lenyúlják a szocik. Később a március 15-ei ünnepekre ígérték, hogy majd bemutatják a programjukat. Ez meg is történt, de (előrevetítve a későbbi jogászkodást) csak "de jure", ellenben "de facto" már nem. Ugyanis a Fidesz 2010-es "Nemzeti ügyek politikája" című választási program funkciójú irományát (static.fidesz.hu/download/481/nemzeti_ugyek_politikaja_8481.pdf) tartalmilag nem tekinthetjük programnak, mivel program csak az lehet, amit a parlament elé lehet terjeszteni szavazásra, és utána végre lehet hajtani. Ezzel szemben az ebben szereplő lózungokat (pl.: Egymillió új munkahelyet) nem lehet törvénybe foglalni, még kevésbé végrehajtani.

Ne sokat remélj egy olyan országtól, ahol az a legnépszerűbb párt, aki mindenkivel harcban áll, köztük az önként választott szövetségeseinkkel is (EU, IMF). Az evolúcióban már jóval az ember előtt a siker kulcsa az együttműködés lett. Ez alapján sajnos nem 10-20, hanem 10-20 millió évvel vagyunk lemaradva.
süti beállítások módosítása