Üzenj te is!

Ezen a blogon Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló videóüzeneteket teszünk közzé. Küldj 1-2-3 perces webkamerával, telefonnal vagy akármi mással felvett videóüzenetet a uzenjteis@gmail.com-ra! Ha kell, tudunk segíteni is a felvétellel, keress minket! Email: uzenjteis@gmail.com; Facebook: facebook.com/uzenjteis; Web: orbanviktor.tk

Üzenj te is!

Állandó oldalak

Friss topikok

Archívum

,,Ön minden erkölcsi határt átlépett", Gerőcs Péter, író üzenete

2013.03.22. 19:00 Prinz Dániel

Gerőcs Péter, 28 éves, író arról, hogy Orbán Viktor már minden erkölcsi határt átlépett.

„Valószínüleg az ámokfutásnak az egyik jellemzője is, hogy az ember pillanatról pillanatra nehezebben hozható vissza a realitásba."

„Az a fajta propagandagépezet, amivel ön minden kérdést, mindent kétséget, minden kritikaiságot megpróbál kiiktatni az emberek fejéből, az államaparátus működéséből, az tulajdonképpen a nacionalista populizmus."

A fiatal Orbán Viktorra egy egész ország lehetetett büszke. A Nagy Imre újratemetésén elmondott beszéde, amelyben egy egész generációtól elvett jövőről beszélt. Ehhez képest csalódást keltő, hogy Orbán Viktort ma már nem izgatják az egyetemről kimaradó, elvándorló fiatalok tömegei, a gazdaság siralmas állapota vagy az, amikor kormányának egy-egy tagja japán bébifenekekről beszél, antiszemitát tüntet ki, netalán folyamatosan hazudik. Orbán Viktor nem tiszteli a saját alkotmányát, nem tiszteli a nemzetközi szervezeteket, sőt még saját frakciójának tagjait sem. Egy embert tisztel, Simicska Lajost, saját volt kollégiumi szobatársát, akinek cége a Közgép átveszi a hatalmat az ország felett.

Ha tetszett ez a videó és poszt, akkor arra kérünk, hogy keress minket az uzenjteis@gmail.com email címen, és a Facebookon: Ne csak lájkolj, videózz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanviktornak.blog.hu/api/trackback/id/tr545161768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása