Üzenj te is!

Ezen a blogon Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló videóüzeneteket teszünk közzé. Küldj 1-2-3 perces webkamerával, telefonnal vagy akármi mással felvett videóüzenetet a uzenjteis@gmail.com-ra! Ha kell, tudunk segíteni is a felvétellel, keress minket! Email: uzenjteis@gmail.com; Facebook: facebook.com/uzenjteis; Web: orbanviktor.tk

Üzenj te is!

Állandó oldalak

Friss topikok

Archívum

Üdvözli Papp Réka Kinga

2013.03.22. 10:00 Prinz Dániel

Papp Réka Kinga videója, amely az egyik első Orbán Viktornak küldött üzenetként látott napvilágot az Üzenj te is! kezdeményezés Facebook oldalán nagyon gyorsan bejárta az internetet. Néhány nap alatt 30 ezren látták, és felkerült a hvg.hu-ra is.

A videó talán legfontosabb tételmondata, hogy „Önt most nagyon sokan támadják, minden intézkedésére egy-két tüntetés a válasz. És teljesen jogosan, ön valóban borzasztóan kormányozza az országot.", amellyel Kinga kifejezi, hogy miről szól ez a kezdeményezés: szeretnénk kiállni a jogállam leépülése ellen. Úgy gondoljuk, hogy Magyarországnak csak akkor van értelmes, fejlődő jövője, ha a szabadság szintje nem lefele, hanem felfele tendál. Ha a kormány és minden más szereplő is önként fogadja el, hogy hatalma nem korlátlan. Ellenkező esetben, ahogy Kinga mondja Orbán Viktor és az ő Magyarországa csak a történelemkönyvek sötét lapjain fog szerepelni. Fontosnak tartjuk, hogy országunkat a tisztességes emberek többsége jellemezze, és ne a mindent átható korrupció. Fontosnak tartjuk, hogy országunk nyitott maradjon, és ne zárkózzon el a világ többi részétől, különösen ne Nyugat-Európától és a fejlett világtól. Az is evidens számunkra, hogy magyarnak lenni nem származási, vérségi kérdés, vagy vallásunk, politikai meggyőződésünk, netalán szexuális orientációnk függvénye. Nem az uralkodó többség kegye, nem teljesítmény, hanem egy vállalt identitás. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy a kormány fellépjen a társadalomban megjelenő gyűlölet ellen, ne táplálja azt, és semmiképpen ne emelje törvényerőre például antiszemiták, homofóbok és rasszisták ünneplésével. Azt is szeretnénk, hogy a kormány ne eltapossa a szegényeket a hajléktalanság kriminalizációjával, a szegények kizárásával az oktatásból, és hasonló lépésekkel, hanem tegyen az elesettek felemelkedéséért.


Ha tetszett ez a videó és poszt, akkor arra kérünk, hogy keress minket az uzenjteis@gmail.com email c
ímen, és a Facebookon: Ne csak lájkolj, videózz!

1 komment

Címkék: történelem jogállam üzenet arrogancia Fidesz Orbán Viktor Orban Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanviktornak.blog.hu/api/trackback/id/tr925161748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ostorka Béla 2013.03.22. 12:06:53

Ezt a blogot a Bajnai-gárda működteti. Ez tény. Ha ide írsz, tudd, hogy Bajnai Gordon politikai céljaiért harcolsz, nem a demokráciáért általánosan. Ne hadd, hogy megvezessenek.

Ezek az emberek működtetik ezt a blogot:
www.facebook.com/photo.php?fbid=549845798370543&set=pb.184272521594541.-2207520000.1363950332&type=3&theater
süti beállítások módosítása