Üzenj te is!

Ezen a blogon Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló videóüzeneteket teszünk közzé. Küldj 1-2-3 perces webkamerával, telefonnal vagy akármi mással felvett videóüzenetet a uzenjteis@gmail.com-ra! Ha kell, tudunk segíteni is a felvétellel, keress minket! Email: uzenjteis@gmail.com; Facebook: facebook.com/uzenjteis; Web: orbanviktor.tk

Üzenj te is!

Állandó oldalak

Friss topikok

Archívum

Lőrincz Borbála: "Nekem ebből elegem van, úgyhogy hazamegyek."

2013.03.23. 13:00 Simicska Lajos

,,Nekem ebből elegem van, úgyhogy hazamegyek, és mindent meg fogok tenni, hogy az unokáim már a nyomát se lássák annak, amit önök ezzel az országgal műveltek" - üzeni Lőrincz Borbála Angliából.

 

Borbálának elege van Orbán Viktor és kormánya cinizmusából és arroganciájából és a behazudott nemzeti együtműködésből, ami csak tovább mélyíti a társadalmon belül egyébként is meglévő szakadékokat. Borbálának elege van abból is, hogy a hatalom érdekében Orbán semmibe veszi a jogállamot, a köztársaságot, és még a saját alkotmányát is. Borbálának elege van abból, hogy a miniszterelnöknek semmi sem szent, legyen szó bár kereszténységről, határon túli magyarokról, magyar földről, magyar forintról, egyetemekről, tanárokról, vagy az egészségügyről.

Ha tetszett ez a videó és poszt, akkor arra kérünk, hogy keress minket az uzenjteis@gmail.com email címen, és a Facebookon: Ne csak lájkolj, videózz!

2 komment

Címkék: jogállam üzenet hallgató Fidesz Orbán Viktor Anglia Orban Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanviktornak.blog.hu/api/trackback/id/tr815161781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MM88 2013.03.26. 21:38:54

Végre valaki, aki nem elmegy innen, hanem hazajön Magyarországra, mert szarul mennek a dolgok. Ez az egészséges mentalitás, nem pedig az, hogy "jaj de szar, itt, le is lépek." Welcome home, Borbála!

aleb19 2013.04.01. 06:56:49

akkor vegre egy minimalberes bolcsesszel kevesebb lesz itt kodos albionban
süti beállítások módosítása