Üzenj te is!

Ezen a blogon Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló videóüzeneteket teszünk közzé. Küldj 1-2-3 perces webkamerával, telefonnal vagy akármi mással felvett videóüzenetet a uzenjteis@gmail.com-ra! Ha kell, tudunk segíteni is a felvétellel, keress minket! Email: uzenjteis@gmail.com; Facebook: facebook.com/uzenjteis; Web: orbanviktor.tk

Üzenj te is!

Állandó oldalak

Friss topikok

Archívum

Virág Andi: "Az elmúlt három évben..."

2013.03.25. 16:00 Lőrincz Borcsa

Virág Andrea 20 éves, budapesti egyetemi hallgató arról üzent, hogy az "elmúlt nyolc év" helyett miért kellene inkább az "elmúlt három évről" beszélni, és ő hogy élte meg a választások óta eltelt időszakot.

Andi az emberi jogi ügyek mellett (pl. hajléktalanok kriminalizálása, parlamenti zsidózásra való miniszterelnöki reakció (hiánya), cigányok emberi méltóságának megsértése) mellett a parlamenti kétharmaddal való visszaélést is említette. A választási rendszer önkényes megváltoztatása és az alkotmánybíróság jogkörének csorbítása mellett a kormány még a saját alkotmányát sem volt rest módosítani, ha arra volt szüksége. Andi többek között említette még az oktatás problémáit, az EU-ellenes retorikát, és a társadalmi szakadékok elmélyülését is.

"Hát, gratulálok. Az elmúlt három évben a legközelebbi családtagjaim is azt javasolják, hogy hagyjam itt őket, hagyjam itt a barátaimat, és hagyjam itt azt a várost, amit szeretek. Hát, én nem fogok innen elmenni, minden erőmmel azon leszek, hogy megszerezzem a diplomámat, és minden meg fogok tenni azért, hogy a gyerekeim és az unokáim egy normálisabb Magyarországon nőjenek föl."

Ha tetszett ez a videó és poszt, akkor arra kérünk, hogy keress minket az uzenjteis@gmail.com email címen, és a Facebookon: Ne csak lájkolj, videózz!

1 komment

Címkék: jogállam üzenet hallgató Fidesz Orbán Viktor Orban Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanviktornak.blog.hu/api/trackback/id/tr175161803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Matula bácsi123 2013.03.26. 10:05:09

Gratulálok! Nagyon jó összefoglalás, okos, rendezett előadás.
Hajrá ifjúság!!! Tiétek a jövő!!!
A Blog remek!!
süti beállítások módosítása