Üzenj te is!

Ezen a blogon Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló videóüzeneteket teszünk közzé. Küldj 1-2-3 perces webkamerával, telefonnal vagy akármi mással felvett videóüzenetet a uzenjteis@gmail.com-ra! Ha kell, tudunk segíteni is a felvétellel, keress minket! Email: uzenjteis@gmail.com; Facebook: facebook.com/uzenjteis; Web: orbanviktor.tk

Üzenj te is!

Állandó oldalak

Friss topikok

Archívum

,,Csak a Darth Vader van" - Konok Péter üzenete

2013.03.29. 16:00 Prinz Dániel

Konok Péter arról beszél, hogy nem Orbán Viktor olyan országgá teszi hazánkat, ahol csak a Darth Vader van, és nincs Luke Skywalkerünk. Csak Hókuszpók van, és nincsenek törpikéink.

 

Konok Péternek kellemetlen, hogy úgy érzi, neki kell magyarázkodnia külföldi barátainak Orbán miatt, miközben a kormány egy rakás jólfizetett trollt tart erre a célra. Konok Péternek nem tetszik, hogy Orbán Viktor mindent meg akar szabni neki, és ez nagyon fárasztó. A felnőtt emberek megoldják a dolgokat egymás közt, és nincs mindig szükségük Orbán Viktorra és a szabályaira. Orbán Viktor országában nyoma sincs a télnek, de amikor kiderül, hogy mégis van tél, akkor mindenki hibás, csak Orbán nem. Percemberkék morális dáridója zajlik, a történelmet ócsaka moralitásjátékká stilizálják, ahol fekete-fehér szereplők pörögnek elő a panoptkumból. A legjobban azt utálja Orbán Viktorban Konok, hogy már nem tud másról írni, mint róla, és hogy bizonygatnia kell, hogy nem fél. Konok Péternek nem tetszik, hogy amikor házipálinkát iszik, akkor úgy kell éreznie, mintha ezt is Orbán Viktor úri kegyének köszönhetné.

 

Ha tetszett ez a videó és poszt, akkor arra kérünk, hogy keress minket az uzenjteis@gmail.com email címen, és a Facebookon: Ne csak lájkolj, videózz!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanviktornak.blog.hu/api/trackback/id/tr425161795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Revolutionist 2013.04.03. 02:09:33

Hol zsarnokság van, minden hiába..
Konok Péter hiába nyivákol itt.. Orbán KONOKABB... olyannyira, hogy bármeddig elmegy.. Konok Péter tán még jobban jár, ha időben elmegy.. vannak ám jobb helyek... egy jó pálinkát és egy jó cigit lehet ám nyugodtan felszabadultan élvezni olyan helyeken a bolygón (bár igaz nem sok van sajnos és egyre fogy), ahol SENKINEK SEMMI PROBLÉMÁJA NINCS VELE... "szép"-hazánk e listán valahol sereghajtók közt van sajnos... és még ki tudja meddig... a tömeghülyeséget kinőni nem rövid folyamat...
süti beállítások módosítása