Üzenj te is!

Ezen a blogon Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló videóüzeneteket teszünk közzé. Küldj 1-2-3 perces webkamerával, telefonnal vagy akármi mással felvett videóüzenetet a uzenjteis@gmail.com-ra! Ha kell, tudunk segíteni is a felvétellel, keress minket! Email: uzenjteis@gmail.com; Facebook: facebook.com/uzenjteis; Web: orbanviktor.tk

Üzenj te is!

Állandó oldalak

Friss topikok

Archívum

Kik vagyunk?

2013.03.31. 04:13 Simicska Lajos

Oldalunk egy maximálisan civil kezdeményezés, semmilyen párttal vagy politikai szervezettel sem vagyunk kapcsolatban. Azért hoztuk létre az oldalt, mert az elmúlt napok, hetek, hónapok eseményei megmutatták, hogy a kormány önkénye elleni fellépés egyetlen hatékony eszköze az egyénenként és együtt való nyilvános kiállás. Bárhányszor elmondhatják, hogy a hallgatói és más tiltakozások mögött Soros György, Bajnai Gordon meg a nemzetközi érdekek állnak, mi megmutatjuk, hogy ez nem igaz. A tiltakozások mögött olyan magyar polgárok állnak, akik számára betelt a pohár az egyetemek szétverésével, az emberek megalázásával, a jogállam megtiprásával. 
 
Ezért küldünk üzeneteket Orbán Viktornak, amelyekben egyszerű állampolgárok mondhatják el, hogy hogyan éreznek, mentesen a kormánypárti média és a propagandává lefokozott közmédia hazugságaitól. Üzeneteink olyan értelemben jelképesek, hogy nem mi fogjuk őket eljuttatni őket a miniszterelnökhöz.  Ugyanakkor reményeink szerint ha sokan emelik fel a hangjukat, akkor a maradék Fidesz szavazókhoz, Bajnaizó és Sorosozó állampolgárokhoz is eljutnak ezek a személyes üzenetek és talán átgondolják, miben hisznek még mindig. Valamint szeretnénk megerősíteni az embereket abban, hogy lehet és kell is hogy legyen szavuk a politikai közbeszédben, amely része mindennapjainknak.      
Az Üzenj te is! kezdeményezésen öten dolgozunk:
  • Dér Asia, ötletgazda,  a Színház és Filmművészeti Egyetem dokumentumfilmrendező szakos hallgatója, nem tagja semmilyen csoportosulásnak, aktív állampolgárként próbál Magyarországon élni.
  • G. Szabó Dánielaz ELTE-ÁJK hallgatója, a Hallgatói Hálózat aktivistája és az ars boni jogi folyóirat (http://arsboni.hu/index.html) és az ELTE-ÁJK HÖK-figyelő szerkesztője (http://ajkhokfigyelo.blogspot.com/).
  • Prinz Dániel, a Hallgatói Hálózat aktivistája, közgazdász, Bostonban dolgozik.
  • Lőrincz Borbála, az angliai Durhami Egyetem harmadéves antropológia és szociológia szakos hallgatója.
  • Kálmán Mihály, a Harvard Egyetem PhD-hallgatója.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://orbanviktornak.blog.hu/api/trackback/id/tr225161712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Ostorka Béla 2013.03.22. 12:06:14

Ezt a blogot a Bajnai-gárda működteti. Ez tény. Ha ide írsz, tudd, hogy Bajnai Gordon politikai céljaiért harcolsz, nem a demokráciáért általánosan. Ne hadd, hogy megvezessenek.

Ezek az emberek működtetik ezt a blogot:
www.facebook.com/photo.php?fbid=549845798370543&set=pb.184272521594541.-2207520000.1363950332&type=3&theater

Rob67 2013.03.27. 14:34:12

@Ostorka Béla: Belaim, gondolkodjunk.
Nekem nem jott meg a bajnai csekkem. A rohadt eletbe. Nem leszunk kifizetve vagy megsem a bajnai fizette?
Belus, te magadtol vagy ilyen huje, vagy a ledvaji uccai fijuk hoztakmaz otletet?
Pihenj, oszolj. Trolloknak nem terem itt baber.
Igaz a fizetesi listan rajta mardsz...

exlex 2013.04.18. 18:51:29

@Rob67: A hülye te vagy, seggfejkém.