Üzenj te is!

Ezen a blogon Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló videóüzeneteket teszünk közzé. Küldj 1-2-3 perces webkamerával, telefonnal vagy akármi mással felvett videóüzenetet a uzenjteis@gmail.com-ra! Ha kell, tudunk segíteni is a felvétellel, keress minket! Email: uzenjteis@gmail.com; Facebook: facebook.com/uzenjteis; Web: orbanviktor.tk

Üzenj te is!

Állandó oldalak

Friss topikok

Archívum

"Nem kóser." - Finta Borisz Angliából

2013.04.01. 10:00 Lőrincz Borcsa

Finta Borisz 27 éves, jelenleg Angliában élő magyar állampolgár. Üzenetében először azt veti a miniszterelnök szemére, hogy a jelenlegi rendszer "jobban hasonlít a '89 előtti rendszerhez, az egyeduralomhoz, mint eddig bármelyik azóta regnáló kormányé, beleértve a 1998-2002 közötti Fidesz-kormányt is".

Az üzenet küldője választ vár Orbán Viktortól: mi az a vízió, ha egyáltalán van, ami a miniszterelnök szerint biztosítja az "összmagyarság" - beleértve mindenkit - megélhetését. Három év Fidesz-kormányzás után ugyanis Finta Borisz úgy látja, hogy nem jó irányba mennek a dolgok, pedig ezidő alatt a kétharmadnak már bőven lett volna lehetősége, hogy a megfelelő irányba indítsa el többek között a gazdaságot. "Minden gazdasági mutató, minden elemző - tök mindegy, hogy önök azt mondják, hogy fizetett nyugati bérenc - azt mondja, hogy nem kóser, nem jó, nem abba az irányba megy, ahova kéne mennie." Finta Borisz sértve érzi magát amiatt, hogy a kétharmad ennyire rosszul használta fel széles lehetőségeit, hogy a miniszterelnök nem mindenkiért dolgozik.

Angliában élő magyarként Finta Borisz személyes tapasztalatáról is beszámol, miszerint a kint élő magyarok száma az elmúlt két-három évben minimum megduplázódott. Arra is figyelmezteti a miniszterelnököt, hogy ezekre a magyarokra nemcsak hallgatnia kéne, hanem félnie is tőlük, hiszen ők megtapasztalták a működő nyugat-európai modellt, "ők most már értik". Ami saját jövőjét illeti, Finta Borisz úgy érzi, hogy "egy jelenlegi hazaköltözés számomra egyenlő lenne egy anyagi, morális és szellemi öngyilkossággal".

 

Ha tetszett ez a videó és poszt, akkor arra kérünk, hogy keress minket az uzenjteis@gmail.com email címen, és a Facebookon: Ne csak lájkolj, videózz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanviktornak.blog.hu/api/trackback/id/tr655161807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása