Üzenj te is!

Ezen a blogon Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló videóüzeneteket teszünk közzé. Küldj 1-2-3 perces webkamerával, telefonnal vagy akármi mással felvett videóüzenetet a uzenjteis@gmail.com-ra! Ha kell, tudunk segíteni is a felvétellel, keress minket! Email: uzenjteis@gmail.com; Facebook: facebook.com/uzenjteis; Web: orbanviktor.tk

Üzenj te is!

Állandó oldalak

Friss topikok

Archívum

Viktortól Viktornak: "Menned kell!"

2013.04.04. 10:00 Lőrincz Borcsa

Pál Viktor történész, Finnországban doktorál. De, ahogy mondja, nemcsak Magyarország múltja, de jelene és jövője is érdekli, ezért találja "rendkívül aggasztónak", hogy Orbán Viktor "még mindig itt ül a nyakunkon; és az én magyarságomat és a társaim magyarságát bármilyen módon ő képviseli".

Pál Viktor üzenetében Kertész Imre Naplójából is idéz, egy az első Orbán-kormány idejéből származó részt:

"Milyen különös ez a keresztény, nemzeti, irredenta, demokratikus Magyarország. Egyszerre emlékeztet Sztójay Döme és Kádár János országára. Sem Isten országára nem emlékeztet, sem a 19. századi nagy magyarok országára, sem demokráciára, sem szabadságra. A legrosszabb prefasiszta Magyarországra emlékeztet."

"Azóta a helyzet nem változott, sőt romlott." - folytatja Viktor. - "És te még mindig itt vagy a nyakunkon. És ebből nekem nagyon elegem van, és tenni fogok azért, hogy ez ne így legyen. Én is tenni fogok érte, és minél több embert próbálok meggyőzni arról, hogy téged küldjünk el innen. Menned kell! Szervusz."

 

Ha tetszett ez a videó és poszt, akkor arra kérünk, hogy keress minket az uzenjteis@gmail.com email címen, és a Facebookon: Ne csak lájkolj, videózz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanviktornak.blog.hu/api/trackback/id/tr305171596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása