Üzenj te is!

Ezen a blogon Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló videóüzeneteket teszünk közzé. Küldj 1-2-3 perces webkamerával, telefonnal vagy akármi mással felvett videóüzenetet a uzenjteis@gmail.com-ra! Ha kell, tudunk segíteni is a felvétellel, keress minket! Email: uzenjteis@gmail.com; Facebook: facebook.com/uzenjteis; Web: orbanviktor.tk

Üzenj te is!

Állandó oldalak

Friss topikok

Archívum

J Tóth Judit: "Én nem ilyen Magyarországot szeretnék."

2013.04.11. 10:00 Lőrincz Borcsa

J Tóth Judit tanárként sokáig úgy gondolta, hogy nem szólalhat meg politikai ügyekben, semlegesnek kell maradnia. Egy ideje viszont azt gondolja, hogy ha nem szólal meg, csak cinkos marad.

A tanárnő elsőként az köz- és felsőoktatás problémáira reflektál. "Látom azt, hogy készségek helyett kétes értékű tudást kéne átadnunk, és egyenembereket faragnunk a diákjainkból. [...] Önök lenézik a tanárt, lenézik a diákot is. De tudja, sokan elmennek innen, itthagyják ezt az egészet. Diákjaim nagy része külföldön szeretne továbbtanulni, és nem hiszem, hogy utána visszajönnek."

A "beteges hatalomvágy" mellett J Tóth Judit az egyre szélesedő intoleranciát is említi. "Kezdődött a rokkantnyugdíjasok felülvizsgálatával, hátha kiderül, hogy kinőtt a lába. Majd a közmunkaprogram, nevezhetnénk kényszermunkának is, ami a körülményeket illeti. Aztán a hajléktalanok kriminalizálása, a közgyógyellátás elvétele beteg gyerekektől... Soroljam még? Épül már a Taigetosz? És közben eltűri, hogy a barátai zsidókat, cigányokat, melegeket, bárkiket lenézzenek, megtiporjanak. Miniszterelnök úr, milyen társadalom lesz ez?"

 

 

Ha tetszett ez a videó és poszt, akkor arra kérünk, hogy keress minket az uzenjteis@gmail.com email címen, és a Facebookon: Ne csak lájkolj, videózz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanviktornak.blog.hu/api/trackback/id/tr315188115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása