Üzenj te is!

Ezen a blogon Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló videóüzeneteket teszünk közzé. Küldj 1-2-3 perces webkamerával, telefonnal vagy akármi mással felvett videóüzenetet a uzenjteis@gmail.com-ra! Ha kell, tudunk segíteni is a felvétellel, keress minket! Email: uzenjteis@gmail.com; Facebook: facebook.com/uzenjteis; Web: orbanviktor.tk

Üzenj te is!

Állandó oldalak

Friss topikok

Archívum

Utolsó kommentek:

pucorka 2017.02.08. 21:18:39

Tisztelt Miniszterelnök úr, éhes hassal lankadt f..szal, nem tudunk nemzetet gyarapítani !!

Aki két kézzel nyúl a Tálba :
büdös annak a proli-lét.

Ha majd én is a Tálba nyúlok
- mert, ha ezt teszem,
talán marad becsületem, hogy
felzokogjak-ha szemenköptök.

Bejegyzés: ,,neked fontosabb a Közgép mint a köznép, spanokra meg stadionokra megy el a közpénz"

pucorka 2017.02.08. 20:59:38

Innen és most figyelmeztetem az illetékeseket, hogy van Felcsút, de lesz Lecsú(k)t. Várbörtön az is lesz.
(De)- Mi lesz, ha népe türelmét betölti
az éhség, s uszít zsarnokát ölni
a nyomorúság. ( Sándor Mária tiszteletére.)

Bejegyzés: ,,neked fontosabb a Közgép mint a köznép, spanokra meg stadionokra megy el a közpénz"

Bné Kovács Margit 2016.06.13. 19:47:57

Tisztelt Miniszter Elnök Úr!
Értem én, hogy azért kell ennyi sportlétesítményeket építeni, hogy a nemzedékek egészségesek legyenek és nem azért, hogy közpénzből építsük fel, majd később amikor nem tudja az állam fenntartani, majd eladható legyen a multiknak potom összegért privatizáció címen, mint ahogy rendszerváltás óta ment. Én a megelőzést tenném az első helyre. A vízlágyítást, több termékbe jódot, védőoltásokat, tüdőszűrést stb. Ezzel is megelőzhető lenne a sok betegség és az egészség megőrzése.

Bejegyzés: ,,neked fontosabb a Közgép mint a köznép, spanokra meg stadionokra megy el a közpénz"

Katalin Magyarné Fülesdi 2014.10.29. 17:43:58

tisztelt miniszter ur én is rászorulo vagyok mivel nehezen tudom tengetni a napjaimat 22 500 ft bol élek és ebböl fizetek 20.000 ft albérletet és nekem is szükségem lenne tüzelöre segitségét elöre is köszönöm én is a fideszre szavaztam mert önök legalább eltudnak érni valamit

Bejegyzés: ,,neked fontosabb a Közgép mint a köznép, spanokra meg stadionokra megy el a közpénz"

Mezei Sándor 2014.03.28. 11:01:54

nekem van egy családom de az a helyzet hogy albérlet be lakunk és házat mostanság nemigen lehet venni ijjen fizetès mellett .van rengeteg ház üresen és legalább biztosítana az önkormányzat egyet azzal sokat segìtene sorsunkon.

Bejegyzés: Molnár Rebi

Salaxxx 2013.11.01. 17:34:28

Nap Pali egy hülye fasz, de nem azért mert fizetett állami kommentelő, hanem mert ez már vagy az ötödik blog, ahol ezzel a szar dumával jön.

Bejegyzés: Kemény Zsófi slam-je: "hoznának inkább uzsonnát és ennék meg a törvényt"

Szasa19 2013.05.08. 18:49:44

Kedves Bálint! Egy volt UWC-s magyar egyetemista hasonló üzenetében köszönetét fejezte ki Orbán Viktornak. Azt állította, hogy ha nincsenek az Orbán által megvalósított reformok, ő kint marad, de most pont miatta jött haza. Állításod szerint te pont e miatt nem jösz haza. Van ugyanakkor egy két éves ösztöndíjad Walesben, amelyből eddig még csak egy év telt el, egy hátra van. Jövőre tudsz érettségizni, (ahogy te mondanád: az IB-t letenni), amit Magyarországon nem ismernek el. Ha tehát hazajönnél, újra kellene érettségizned azokból a tárgyakból, amelyeket kint nem tanultál (pl. magyar történelem). Ráadásul közben a szülői háttered is összeomlott, anyád Hollandiában él új barátjával, apád eladta korábbi lakásotokat, állása is megszűnt, max. a nagyszülőknél tudnád meghúzni magad. Hát ezért nem jösz haza kedves Bálint, nem pedig Orbán Viktor miatt. Lehet, hogy népszerű azt állítani, hogy te egy elüldözött, anti-Fidesz fan vagy, de ez tényszerűen nem igaz.

Bejegyzés: ,,Az én hazatérésemnek egyetlen akadálya: Ön."

Alonee 2013.05.07. 08:58:26

Vajon miért nem az ilyen embereknek akar megfelelni a fidesz, miért nem ezek a gondolkodó, jószándékú polgárok a célcsoport? A videóhoz gratulálok, remek, igazán remek, ezt játszanám le a kormánynak éjjel és nappal, hogy lássák, tudják, ilyen emberek figyelik és látják őket.

Bejegyzés: "Önök ellenségként kezelik a másképp gondolkozókat." - Imre

Katalin Keszthelyi 2013.05.05. 14:30:23

LAKONIKUS LESZEK: KORMÁNYVÁLTÁSRA VAN SZÜKSÉG. AMENNYIBEN EZ NEM TÖRTÉNIK MEG, MAGYARORSZÁGRÓL A MAGYAROK ELMENEKÜLNEK ÉS ORBÁN VIKTOR KÜLFÖLDRŐL BETELEPÜLŐK FELETT GYAKOROLJA MAJD AZ ŐNKÉNYURALMAT. KATA

Bejegyzés: Molnár Rebi

A szerelő 2013.05.01. 23:54:13

@apanna: "Megdöbbensz a véleményen?" Igen, meg. Mert ez a vélemény nélkülöz minden előzetes tájékozódást. Buta ember az, aki úgy alkot valamiről véleményt, hogy nem is ismeri azt.

Bejegyzés: ,,Az én hazatérésemnek egyetlen akadálya: Ön."

MacChicken (törölt) 2013.04.29. 20:13:45

@tomtyi: Ez ilyen Maksa híradós vagy Sas kabarés poén volt, igaz? A gyerekeim is így szoktak érvelni, amikor már nem tudnak mit mondani de az övéké kell, hogy legyen az utolsó szó. Olvasni tudsz-e? Elolvastad már amiket írtál nekem és amiket én írtam másoknak és korábban?
De tudod mit, ne is olvasd el! Fölösleges. Legyen úgy hogy te akarod. Én rettegek, te meg építsd csak unortodoxiát és élvezd minél tovább.

Bejegyzés: ,,Az én hazatérésemnek egyetlen akadálya: Ön."

tomtyi 2013.04.29. 19:31:31

@MacChicken:
WTF???
Kezeltesd magad. Szerencsére nem fertőző, de ettől még közveszélyes. De van egy jó hírem: önként is bevonulhatsz a zártosztályra, nem kell hozzá erőszak.

Bejegyzés: ,,Az én hazatérésemnek egyetlen akadálya: Ön."

rushman 2013.04.29. 18:30:16

@dr. Kóser Malac: Dehogynem ciki.

De ez nem valtoztat azon a tenyen, hogy az itt levok 90%-a keptelen kulturaltan megfogalmazni a velemenyet. Ertelmes (?) emberek, es ugy beszelnek egymassal, mintha gyulolnek egymast. Es meg csak nem is a tisztelet totalis hianya a legnagyobb baj, hanem hogy egy ido utan a velemenyek kimerulnek abban, hogy "kabbe". Ez aztan maximalisan informativ, hasznos kozlese gondolatainknak.

Es ez szomoru. Legalabb annyira, mint ahogy egy gyerek egy videouzenetben felolvassa apuka velemenyet. Ezen legalabb nem lepodok meg, mert ki nevelte fel, ha nem az apja. Teljesen termeszetes, hogy tudat alatt rogzul az ellenszenv a gyerekben. Vagy az apja diktalta le neki, igazabol mindegy.

Ami itt folyik a kommentekben, annal meg az aktualis magyar kormany is jobb. Az legalabb megerolteti magat, hogy kitalaljon valami hazugsagot. Az itt levok nagy resze csak karomkodni es vagdalkozni tud, semmi hasznosat nem tesz. Na jo, annyi haszna volt, hogy tanultam erdekes szavakat. Pl: zsebnaci. :)

Es ezert is javasoltam a feszultseg mashol valo levezeteset. Nekem szokott segiteni.

Egyebkent meg jotanacs kovetkezo valasztasra: Ha nincs olyan kepviselo, aki nem hazudik, akkor ezt szepen le lehet irni a lapra, es a valasztopolgar mindent megtett.
Ha annyira nagy a baj a kormannyal, a tobbseg ezzel a lepesevel ervenytelenul fog szavazni, es akkor lehet gondolkodni, hogy hogyan tovabb.

Megjegyzem, a "szavazz a masik partra" hozzaallas nem a legjobb. Csak egy kicsit vissza kellene tekinteni, szinte mindig a masik partra szavaztak az emberek. Minel nagyobb a gaz, annal valoszinubb, hogy ezt teszik. Pedig az a legrosszabb, amit tehetnek.

Bejegyzés: ,,Az én hazatérésemnek egyetlen akadálya: Ön."

MacChicken (törölt) 2013.04.29. 15:23:46

@tomtyi: Ajanlom olvasgatni a korabbi hozzaszolasokat. Nem zsebnaciztam le csak azt, aki az. A ket nyito megnyilvanulasod egyertelmuve tette, hogy honnan jottel es hova tartasz.

Egyszeru: ha nem kivanod, hogy zsebnacinak nevezzenek, akkor ne tedd egyertelmuve, hogy az vagy. Te is ramhuztal egy kliset, en is megtettem veled. Ha ennyire faj, akkor talan talalt is.

Bejegyzés: ,,Az én hazatérésemnek egyetlen akadálya: Ön."

apanna 2013.04.29. 15:15:30

@Miazmás: "orbán nem ösztöndíjas volt, gyökerek? Ja, ő más, értem." Volt itt királyság is. Szeretnéd?

Bejegyzés: ,,Az én hazatérésemnek egyetlen akadálya: Ön."

apanna 2013.04.29. 15:03:03

@Miazmás: "Mit tudnának tenni az ilyen gyökerekkel szemben, mint mondjuk te? Itt csak szopatás van, idióta."

Én az ilyeneken kezdeném, mint te. Nyilván valami állami helyen dolgozol, és amikor bemegy az ügyfél, a stílusod is hasonló.

Szopatnak? Akkor tegyél róla, hogy ne szopassanak.a FENE SEM MONDJA, HOGY MINDIG UGYAN AZOKAT A BIRKÁKAT SZAVAZZÁTOK VISSZA, ÉS UTÁNA SÍRJATOK, MINT A FÖRDŐSKURVÁK...

Bejegyzés: ,,Az én hazatérésemnek egyetlen akadálya: Ön."

tomtyi 2013.04.29. 14:13:51

@MacChicken:
Ha már itt tartunk: hiába öntögeted ki csöpp kis lelkecskéd minden fájdalmát, leSZARom, addig mindenképp, amíg a veled csak kismértékben is vitatkozókat (jelesül pl. engem) zsebnácizod.
És azért is leSZARom a véleményedet, mert nekünk - itt annak ellenére, hogy szerintem nincs SZAR - az a feladatunk, hogy megoldjuk a problémáinkat, nem pedig az, hogy SZAR alakok módjára elmeneküljünk. Te nyilván mérhetetlenül bátor vagy, a náciktól nem félsz, csak a problémáktól, amiknek a megoldásában ezek szerint te nem akarsz részt venni. Te dolgod. De mivel nem is vagy Magyarországon, mert te önként döntöttél úgy, elhúzol, így nyugodt szívvel megkérdezem: szerinted ki a faszt érdekel a véleményed?

Bejegyzés: ,,Az én hazatérésemnek egyetlen akadálya: Ön."

MacChicken (törölt) 2013.04.29. 11:13:54

@tomtyi: Bakker, irtam neked egy hosszu valaszt, de valamiert elszallt az oldal amikor el akartam kuldeni. Megprobalom kicsit rovidebben:
"A rettegők aránya sokkal kisebb. De még ezek esetében is nevetséges, amikor többségük abba az országba "menekül" innen, ahol sokkal nagyobb a neonácik előfordulásának arányba. És aktívabbak is. És gyilkolnak." es "Ezt akarod látni, mert ilyen a szemüveged. Vagy pusztán az a célod, hogy másokkal ezt láttasd. Hogy nőjön a para az országban."

Ezeket te irtad es ezekbol egyertelmu, hogy szerinted valaki vagy azert megy el, mert nem tud megelni, vagy azert, mert fel a zsebnaciktol - toled.

Tevedsz. Van egy harmadik ok, amit a Magyarorszagon elo magyarok nem vesznek eszre legtobbszor, mert egyszeruen termeszetesnek gondoljak: ez a SZAR ami korulvesz abban az orszagban. Ez a permanens fekalia, amiben tocsogsz nap mint nap, csak nem tunik fel, mert termeszetesnek erzed azt a kozeget. Ez vagy azert van, mert te is resze vagy a SZAR-nak, azaz te vagy az egyik aki fenntartja az allapotot, vagy azert, mert nem lattad meg, hogy SZAR nelkul sokkal jobb elni.

Ha azt hiszed, hogy par menetelo bakancsos balfek miatt en beszartam volna, tevedsz. Vannak dolgok amiben meg egyet is ertek veluk - ezert nem illek bele wmiki ballibsi kepebe -, a tobbi baromsagaikon meg rohogok egy jot. Ez nem lehet ok, legalabbis komoly ok semmikeppen arra senkinek, hogy elhagyja az orszagot.

Faj a szivem, mert nagyon sok dolgot hagytam magam mogott. Csaladot es anyagi javakat, amikkel meg nem tudom mi lesz, de akarhanyszor felmerul bennem az a gondolat, hogy haza kellene menni valamikor, mindig le is gyurom rogton vegiggondolva, hogy a gyerekeimet nem akarhatom a SZAR eltetesere nevelni. Ha lenne eselyem valtoztatni rajta, akkor talan mennek. (Probaltam valtoztatni kicsiben a sajat szintemen, de mindig falakba utkoztem.)

Ha kell, szivesen definialom a SZAR-t, bar szerintem erted kiket es mit jelent.

Bejegyzés: ,,Az én hazatérésemnek egyetlen akadálya: Ön."

Peterpapo 2013.04.29. 11:02:25

@jweiss:

Tévedésben vagy. Nekem nem az fáj, hogy azok elvesztették, hanem az, hogy tudtam, hogy ezek nagyobb mocskok. Sosem voltam gyurcsányista, mert szerintem az egy pojáca.

Édesanyám meg nem fog sírni, mert 19 éve halott.

És most nagyon szégyelld el magad, hogy a halott Édesanyám emlékét meggyaláztad!

Bejegyzés: ,,Az én hazatérésemnek egyetlen akadálya: Ön."