Üzenj te is!

Ezen a blogon Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló videóüzeneteket teszünk közzé. Küldj 1-2-3 perces webkamerával, telefonnal vagy akármi mással felvett videóüzenetet a uzenjteis@gmail.com-ra! Ha kell, tudunk segíteni is a felvétellel, keress minket! Email: uzenjteis@gmail.com; Facebook: facebook.com/uzenjteis; Web: orbanviktor.tk

Üzenj te is!

Állandó oldalak

Friss topikok

Archívum

Kassai Zsigmond: "Őszinte csodálattal figyeltem."

2013.03.26. 16:00 Lőrincz Borcsa

Kassai Zsigmond "magyar államolgár, 32 éves, keresztény, konzervatív, biszexuális, értelmiségi férfi" üzenetében szembesíti Orbán Viktort a valódi konzervativizmus és a kormány politikája közötti éles ellentéttel.

A miniszterelnököt tehetséges politikusnak tartja, akire korábban, liberálisként csakúgy, mint a konzervatív fordulat után, őszinte csodálattal tekintett.

"Őszinte csodálattal figyeltem azt is, amikor megtalálva az MDF után maradt űrt, úgynevezett konzervatív fordulatot vett a politikában. [...] Húszévesen mindenki liberális, vagy annak kellene lennie, józan ész szerint. Harmincévesen vagy harminc fölött már mindenki megteheti, hogy nyugodtan konzervatív legyen."

Kassai Zsigmond szerint azonban Orbán Viktor jelenlegi politikája konzervatívnak semmiképp sem tekinthető. Elmondja, hogy konzervatív szavazóként mit várna az értékrendjét képviselő politikusoktól, és hogy a miniszterelnök 2010 óta tartó politikája miért áll szöges ellentétben a konzervatív értékekkel. Arra kéri a kormányfőt, hogy hagyjon fel ezzel a politikával, mert "nagyon rossz vége lesz".

"Az a politika azonban, amit ön csinál, az nem konzervatív poltika. Nem konzervatív. Az, amit ön csinál, miniszterelnök úr, az forradalom, forradalom a rosszabbik fajtából. [...] [Ön] gyakorlatilag a teljes jogállamiságot, a teljes magyar jogrendet felforgatja és felszámolja, és valami olyasmit tesz a helyére, aminek semmi köze nincsen sem a jogállamisághoz, sem a tényleges jogrendhez. Egy valódi konzervatív politikus [...] olyan szabályokat hoz, olyan politikát folytat, amely a jól működő meglévő gyakorlatokat megtartva jólétet eredményez. Az, amit ön csinál, az felforgató, nagyon káros politika."

Kassai Zsigmond figyelmezteti a miniszterelnököt, hogy nem tekintheti magát minden magyar ember, de még a magyar állam vezetőjének sem. Orbán Viktor kizárólag a kormány vezetője, és "ilyen minőségében nem mondhatja meg sem nekem, sem másnak, hogy kivel feküdjön le, kivel házasodjon, milyen legyen a vallása, mit nézzen a televízióban, mit szeressen és mit ne, hol tanuljon, hol éljen és hogyan. Ezeket ön nem mondhatja meg sem nekem, sem másnak, sem most, sem később."

Ha tetszett ez a videó és poszt, akkor arra kérünk, hogy keress minket az uzenjteis@gmail.com email címen, és a Facebookon: Ne csak lájkolj, videózz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanviktornak.blog.hu/api/trackback/id/tr725161804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása