Üzenj te is!

Ezen a blogon Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló videóüzeneteket teszünk közzé. Küldj 1-2-3 perces webkamerával, telefonnal vagy akármi mással felvett videóüzenetet a uzenjteis@gmail.com-ra! Ha kell, tudunk segíteni is a felvétellel, keress minket! Email: uzenjteis@gmail.com; Facebook: facebook.com/uzenjteis; Web: orbanviktor.tk

Üzenj te is!

Állandó oldalak

Friss topikok

Archívum

Babos Barnabás

2013.04.03. 10:00 Simicska Lajos

Babos Barnabás, akit Bayer Zsolt, a Fidesz ötös számú párttagkönyvének büszke tulajdonosa beszélni tudó állatnak nevezne, tekintetes Orbán Viktornak, a Fidesz Zrt. főigazgatójának üzen. Barnabás 53 éves, állami gondozott volt, de nem lett bűnöző, hanem elvégzett egy szakmunkásképzőt, és azóta dolgozik. Ő is volt úttörő, KISZ-tag, és párttag, mint mindenki, mert úgy gondolta, hogy ezzel tartozik az államnak, amely biztosította az oktatását. Nem alapított családot, mert nem látta biztosítottnak ennek feltételeit. Ehhez kapcsolódó segélyekre tehát nem volt jogosult, ellenben fizette Orbán és társai egyetemi képzésének költségeit, de ezzel Orbánék visszaéltek és visszaélnek. Barnabás munka mellett tanult, és több munkahelyen dolgozott, de ezt 33 év után szervezete nem bírta, és belerokkant. Barabás szerint eztán Orbánék halálra ítélték, bár még nem tudja, mikor hajtják végre az ítéletet. A rendszerváltás óta nem párttag.

 

A Fidesznek Barnabás szerint semmi joga kommunistázni, mert abban a rendszerben jártak egyetemre, amikor oda többségében a megbízható elvtársak gyerekei kerültek. ttől függetlenül lehettek volna rendes emberek, de amikor lehetőségük adódott rá, azonnal elkezdtek harácsolni. Visszamutogatni sincs joguk a korábbi kormányokra, hiszen a kezdettől fogva ott voltak a Parlamentben. Amikor hatalmon voltak, visszaéltek a választók bizalmával és megtévesztették őket. Amikor 2010-ben alacsony észvétel mellett, 53%-os szavazati aránnyal kétharmadot szereztek, nekifogtak az ország tönkretételének. Barnabás szerint a Fidesz minder emberi és erkölcsi normát megszegett, de ha esetleg vesztenének is 2014-ben, akkor is a "politikai felelősség megfoghatatlansága mögé bújnak" majd.

Barnabás megjegyzi, hogy levelének megértéséhez bizonyos fokú empátiára és értelemre is szükség van. A Magyarországon élő embereknek nincs választásuk, ezért érdemes lenne élni, és élni hagyni egymást, még akkor is ha "ez történelmileg a zsidókhoz köthető, aminek manapság nincs létjogosultsága." Barnabás szeretné, ha valaki reagálna az üzenetekre, és nem fél attól, hogy beperelik, mert kinyilvánítja a saját véleményét. Idézve a Fidesz Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatából, azt kívánja, hogy legyen "béke, szabadság, és egyetértés."

Ha tetszett ez a videó és poszt, akkor arra kérünk, hogy keress minket az uzenjteis@gmail.com email címen, és a Facebookon: Ne csak lájkolj, videózz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanviktornak.blog.hu/api/trackback/id/tr365166686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása