Üzenj te is!

Ezen a blogon Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló videóüzeneteket teszünk közzé. Küldj 1-2-3 perces webkamerával, telefonnal vagy akármi mással felvett videóüzenetet a uzenjteis@gmail.com-ra! Ha kell, tudunk segíteni is a felvétellel, keress minket! Email: uzenjteis@gmail.com; Facebook: facebook.com/uzenjteis; Web: orbanviktor.tk

Üzenj te is!

Állandó oldalak

Friss topikok

Archívum

Tasnádi Gergely: "Önt el fogjuk felejteni."

2013.03.29. 10:00 Lőrincz Borcsa

A 21 éves Tasnádi Gergely annak apropóján üzen a miniszterelnöknek, hogy miután három éve lassan minden reggel rossz hírekre ébred, megunta a Fideszt.

"Meguntam a piros pöttyöket a japán kisgyerekek fenekén, meguntam az agysebészetet, meguntam a nemzeti Együttműködést, meguntam Szaniszló Ferencet, meguntam a békemenetet, meguntam a Gyurcsány-Bajnai kampányt, meguntam az elmúlt nyolc évet, meguntam az MSZPMP-zést, meguntam Kövér Lászlót, meguntam a Fideszt. Úgy érzem, hogy megérett a Fidesz arra, hogy megunják."

Gergely üzenetének második felében biztosítja a miniszterelnököt, hogy az unalmát legyőzve mindent meg fog tenni, hogy a gyerekeinek már ne egy Orbán Viktor által meghatározott, irányított Magyarországon kelljen élnie. Az, hogy Orbán Viktor megszűnjön az életünk része lenni, mellyel foglalkozni muszáj, feltétele annak, hogy Magyarországon maradjon, hogy itt nevelje fel majd a gyerekeit.

A miniszterelnök és a kormány munkásságának eredményeképpen Gergely a rendszerváltás szépségét is árnyaltabban látja:

"A szüleimnek volt szerencséjük... Szerencséjük? Volt alkalmuk egy rendszer megdöntésében részt venni, sokszor talán irigyeltem őket, hogy ebben részt vehettek, egy ilyen súlyú dologban. Így utólag úgy érzem, hogy ez nem egy jó dolog, hogy az embernek ilyesmivel kell foglalkoznia, de meg kell tennie, foglalkoznia kell, és mi foglalkozni is fogunk, és önt el fogjuk felejteni."

141 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanviktornak.blog.hu/api/trackback/id/tr495164241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jhonnyq 2013.04.03. 12:22:11

@MACISAJT: Tudod attól nem lesz valaki hazaáruló meg nem magyar,hogy nem ért egyet a fidesz "választott" útjával...
Egyébként szeretnélek kivezetni az alagútból mielött végképp elveszel...
Nem Orbán volt aki kérte az uniós pénzek felfüggesztését Brüsszelben meg ellenzékböl?
Akkor ki a hazaáruló?
Vagy a fideszre ezek a fogalmak nem mondhatók mert beleírták az alkotmányba?

Zabaalint (törölt) 2013.04.03. 12:24:17

@MACISAJT:
A kubai emigránsok is előszeretettel fikázzák a Castro rendszert...

WhyCantITouchIt? 2013.04.03. 12:24:59

Ezekkel a videókkal az a legnagyobb bajom hogy az összes Orbánra van kihegyezve.
Egy vén begyepesedett 50-60 éves fasztól elnézem hogy minden sarokban villogó Orbán fejeket lát és neki tulajdonít minden rosszat ezen a világon.
De ezek 20 éves fiatalok, ne mááár baszki.
Amíg ez a rendszer így áll, ahogy most, addig folyamatosan a fasz rossz végén végezzük, el lehet itt zavarni Orbánokat, Gyurcsányokat, akárkiket, jönnek újak, a rendszer újratermeli ezeket.
Számomra ezért is hiteltelenek ezek a fiatalok, a fiatalosság minimális látszatát sem nyújtják, egy politika iránt valamilyen szinten érdeklődő fiatal rohadtul nem Orbánozik minden fél percben.
Mellesleg valószínű én is teljesen ki lennék égve, ha egész nap az indexen és a blogjain basznám a rezet, az a hullaszag ami ezeken van valóban teljesen kiöl az emberből mindent, és végül egy kiábrándult cinikus balfasz válik belőle.

Zabaalint (törölt) 2013.04.03. 12:26:19

@MACISAJT:
Hazaárulónak én az összes Fideszest tekintem a 2002-es kokárdás mutatványotok óta.

OdettésaMacskák 2013.04.03. 12:26:43

privatbankar.hu/makro/hogy-lett-rekordalacsony-a-deficit-tavaly-256509

tessék, ez jó hír (viszonylag!)

egyébként meg kapd be hülye gyökér!

benoke77 2013.04.03. 12:27:04

@Jhonnyq: "Az a módi,hogy nem mondhatsz rosszat mert bevisznek,beperelnek,megtámadnak stb."

Ki az akit azért vittek be mert rosszat mondott az Orbánra?

"Ez az ország legalább annyira Gergőé mint bármelyik agyatlan fidesz trollé..."

Tehát Gergő véleménye szent, aki pedig nem ért egyet vele az agyatlan fidesz troll? Ezzel bizonyítod, hogy agyatlan ellenzéki troll vagy:D Pont ugyanolyan mint a túloldalon is szép számmal, de legalább egy mondaton belül ne bukj ekkorát.

"Az ahova ez az ország tart,az Európa legsötétebb helye lesz..."

Javaslom kicsit levegőzzél, mozdulj ki a monitor elöl, hallgasd a madárcsicsergést és rájössz, hogy mindenhol vannak problémák, és pusztán azért mert Orbánnak hívják a miniszterelnököt nem lesz nemzethalál. (szerintem már volt, de ez nem ide tartozik.)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.03. 12:28:12

egyre unalmasabbak ezek az üzenetek. :S

Egyre jobban hiányzik a kreativitás, és kezd fásult lenni az egyébként se túl fantáziadús alapötlet.

nem, nem vagyok Fidesz droid.

komplikato 2013.04.03. 12:28:22

@MACISAJT: Összes eddigi kormányt HAZAÁRULÓNAK tartom, meg a lakosság ellenes cselekedeteiknek tapsikolókat is HAZAÁRULÓNAK tartom, most konkrétan téged is, hogy jól érezd magad (úgy se hat meg, azért kaptad te ezt a melót), a lényegi különbség, hogy a jelenlegi kormány ámokfutását MÉG meg lehetne állítani ... mielőtt már nem lesz mit szétb*szni, eladni, meg elárulni.

Jhonnyq 2013.04.03. 12:28:48

@MACISAJT: Egyébként nem érted a lényeget...Az,hogy egyáltalán bármelyik európai vezető politikus fejében megfogalmazódik a szavazati jog megvonàsa már önmagàban rossz hír és ez igaz is...
Ugye ha valakit megvádolnak mondjuk pedofiliával és késöbb kiderül,hogy nem bűnös az csak részben veszi le róla a mocskot...
Ez az állítás szerinted igaz?

Tudom az ész érvek nem az erősségeid és nem is tudsz mit kezdeni velük...

Zabaalint (törölt) 2013.04.03. 12:30:11

@WhyCantITouchIt?:
Persze, újratermeli ezeket, de valamiért mégis az igazi Orbán jött vissza, holott korábban már ő is értelmes emberek szemében ugyanolyan erkölcsi hulla volt, mint az MSZP ellen-Orbánja.

É2I 2013.04.03. 12:31:21

@MACISAJT: Ja attól lett valaki hazaáruló, mert kint vállalt munkát, mert itthon _nem_kapott_. Ásod magad egyre mélyebbre.
A kintiek közül nagyon sokan hazajönnének, ha a mindenkori politikusok nem csak azon agyalnának, hogyan lehet még egy kis pénzt ellopni, hanem valódi munkát tudnának adni (nem, a közmunka nem az).

Jhonnyq 2013.04.03. 12:35:44

@benoke77: Papcsák úr történetét ismered?
Tudod azé a Papcsáké aki Fideszes zuglói polgármester...
Tudod az aki bíróságra citált embereket mert egy hasonló blogban kritizálták a tevékenységét...

Blogin · http://apologetika.blog.hu 2013.04.03. 12:36:11

Nem lehet, hogy akkor nem Orbánt unja, hanem a politikai közeget, a Fidesz mellett az MSZP-t, az LMP-t, a Jobbikot és mindenki mást, mert ez a politikai közeg okozza ezt a hisztériát, ezek gerjesztik a híreket, amelybe ő belépett ezzel a videóval?

Tehát végül is magát unja, ugye?

Dr.Bio74 2013.04.03. 12:37:37

Attól, hogy valaki a reménytelen helyzetéből menekülve külföldre ment és munkát vállalt, hogy meg tudjon élni, hogy az életét tudja élni, én csak tisztelni tudom.
Ha mindezek mellett magyarnak tartja magát és érdekli az otthagyott hazája, és ezért vissza kommentel, abszolút elfogadhatónak tartom. Semmi baj nincs azzal, hogy ha valaki az aktuális kormányzó erőt kritizálja, pláne, ha ki is mutatta, hogy nem csak magyaráz az élhetetlenségről, hanem le is lépett, önerőből változtatott.
Tudom a jelenlegi nemzeti álláspont, hogy aki elment és kritizál az fogja be a pofáját mert elment, aki maradt és kritizál, az meg azért fogja be mert maradt.

Egyetlen egyet nem fogadok el a kintiektől, amikor a magyar népet látják el pejoratív jelzőkkel.
Bár megjegyzem, ki is írta tele a falakat a birka nép feliratokkal?

Luighi 2013.04.03. 12:38:15

...nem azt mondták ferike/zsiktor! Hanem azt, hogy menj te a 3.14ba!

Vagy menj vissza ahonnan jöttél! A N Y Á D B A !!!!

Larry Silverstein 2013.04.03. 12:42:59

@Jhonnyq: 'Papcsáké aki Fideszes zuglói polgármester...
Tudod az aki bíróságra citált embereket mert egy hasonló blogban kritizálták a tevékenységét...'

- Pontosabban nem azért mert kritizálták hanem mert szerinte hazudoztak róla. Ha ezt nem tudta volna valószínüsíteni, nem került volna bíró elé az ügy.

- Kritizálni szabad, konkrétan hazudozni nem. Ezt a legtöbb újságíró és blogger tudja, ezért nem írnak soha semmi megfoghatót.

komplikato 2013.04.03. 12:44:01

@Dr.Bio74: "Tudom a jelenlegi nemzeti álláspont, hogy aki elment és kritizál az fogja be a pofáját mert elment, aki maradt és kritizál, az meg azért fogja be mert maradt."

Ez mitől "nemzeti"? :D
Mert aki magát nemzetinek hazudja ezt állítja és kommunikálja? Ő maga a nemzettest? Tökön is szúrnám magam ha így lenne.

benoke77 2013.04.03. 12:45:01

@Jhonnyq: Komolyan ekkora idióta vagy? Lett tényleg bírósági per abból, hogy az az agyatlan Papcsák megsértődött néhány fórumozóra? Bárkit beidéztek a bíróságra? Születtek ez ügyben jogerős ítéletek? Nem. Tehát vagy hazudsz, vagy csak elhiszed a saját agyszüleményeid:D
Az, hogy valaki szeretne valamit (ami persze az óhajtól függően minősíti), nem jelenti az, hogy meg is történik. Például te is szeretnéd a Bajnait miniszterelnöknek...:D

Dr.Bio74 2013.04.03. 12:48:01

@komplikato:

Természetesen nem, de azt hiszem lerágott csont, hogy a jobboldalnak nevezett valami előszeretettel sajátítja ki a nemzeti jelzőt. Azaz amit tesz, amit mond az a nemzeti, minden más nemzetáruló, hazaáruló, külföldi libsibolsi szemét. És természetesen jelenleg nem a haza (egy része) van ellenzékben.

Oregon (TM) 2013.04.03. 12:52:23

Unalom? Valóban. Sokkal izgalmasabb volt a szemkilövés. :)

christophe 2013.04.03. 12:53:59

@MACISAJT: Attol hogy nem M.o-n èlek,mèg lehet vèlemènyem,kulturàlt formàban teszem,nem sèrtek meg màsokat.Nem zsidozok,buzizok,fasisztàzok,az èrtelmes TèNYEKKEL alàtàmasztott eszmecserèk hive vagyok.15èvig dolgoztam,adoztam M.o-n,nyelveket beszèlek van viszonyitàsi alapon;nem èrzem Magam se hibbantnak,se genetikai elmeroggyantnak.Szomorunak tartom azt,hogy M.o-i ismeroseim jo rèsze a lètminimum hatàràn èl,(elado ès èpitèszmèrnok is van kozte),addig Te ès elvtàrsaid mindenfèle hulye,semmire se jo a magyarsàg nagysàgàt hirdeto igèket gyàrtotok,ès àllando harcban àlltok a nem lètezo ellensègekkel szemben....

Dr.Bio74 2013.04.03. 12:54:24

@Oregon (TM):

Bizony az volt, meg az emút nyocév is, meg libsibolsikomcsiglobálpénzmaffiaeusüllyedőhajója is. Van még valami?

Dr.Bio74 2013.04.03. 12:55:48

@christophe:
Sok sikert, ha egyszer teheted, hozd haza a tudásod.

nnnnnnnn 2013.04.03. 12:57:58

"Szeptember 20-án az esti órákig dolgozott. A politika sosem foglalkoztatta, aznap sem tudta, mi zajlik a városban. Munkája befejeztével a szerelmét szerette volna meglátogatni. A Blaha Lujza téren mindenkit leszállítottak a villamosról. Azt hitte, hogy a Rákóczi útról majdcsak kikeveredik, ám telefonon hívott ismerőse elmondta, ő is hasonló helyzetbe került. H. Zoltánt, aki csak állt a Rákóczi út egyik üzlete előtt, leteperték, szemüvegét összetaposták, majd a rádió udvarára vitték. Itteni emlékeiből: „Fél-egy órát térdeltem sokadmagammal, a fal mellett megbilincselve. Szavakkal és gumibottal egyaránt megértették velünk, hogy jobb, ha mindannyian csöndben maradunk, és nem mozdulunk meg.” Zoltánt kéz- és lábbilincsben vitték a tárgyalásra, négy rendőr vallotta, hogy megdobta őket, de hogy mivel, nem tudták meghatározni. A vétlenségre rámutató ügyvédi indítványokat elutasították, az őrizetbe vétel helyéhez közeli térkamera akkor „véletlenül” éppen a másik oldalt pásztázta. Az elsőfokú ítéletben két év börtönbüntetést szabtak ki a fiatalemberre."

a fentiekből látszik, hogy a gyurcsány érában valóban nem volt ilyen unalmas mint most.

komplikato 2013.04.03. 12:59:24

@Dr.Bio74: Nemcsak a "nemzeti" jelzőt vitatnám tőlük, de a "jobboldalit" is erősen. Szerintem az ország nagyobbik része meg szív mint a torkos borz, erősen kétlem velük szimpatizál. Ahhoz viszont már értelmes szociológus, pszichológus, mentális szakértő kéne, hogy a lakosság miért hagyja magát dróton rángatni évtizedek ha nem századok óta?

Gest anyó férje 2013.04.03. 12:59:35

Előástak még egy kis zsidrákot nagy egóval. Ez valami rokona a maccabis Tasnádi Péternek?

Pussy Riot (törölt) 2013.04.03. 13:01:04

Egy Quimby rajongóhoz lehet szerencsénk.
Egyszer már valahol valamikor leírtam, hogy ennek a generációnak a legnagyobb frusztrációja, hogy nincs miért forradalmárnak lennie.
Persze vannak akik aljas módon visszaélnek ezekkel az energiákkal, de majd felnőnek, és rádöbbenek, hogy kihasználták őket.

komplikato 2013.04.03. 13:02:29

@komplikato: Ja és semmi nem bizonyíthatja jobban ezt, mint az, hogy maga Szíjjártó elvtárs sírta tele a sajtót, hogy "nem is vagyunk komcsik!" ... ez a mentegetőzés szerintem mindennél jobban alátámasztja, hogy de igen.

Jhonnyq 2013.04.03. 13:04:02

@benoke77: " Tehát vagy hazudsz, vagy csak elhiszed a saját agyszüleményeid:D"

Tudod az,hogy ez egyáltalán felmerül egy névtelenül az interneten közzétett véleménnyel kapcsolatban már elég ijesztő...
Egyébként nem agyszülemény vagy hazugság hanem tény...
Normális országokban a szólásszabadság mindenek felett áll mert az csak egy vélemény és közel sem tény...
Az pedig,hogy kit szeretnék miniszterelnöknek nem releváns csak az,hogy Orbánt nem...

videki gyerek 2013.04.03. 13:04:11

"A 21 éves Tasnádi Gergely "

Szokvanyos drogos, libsi, kocsog gyerek.
Az ilyenek a pofazas helyett elhuzhatnanak a picsaba Telavivba, ott biztos boldogok lenenek.

Gest anyó férje 2013.04.03. 13:06:14

Most tényleg, ezt az odamondogatást paródiának csináljátok vagy komoly? Egy noname nímand odaüzen a miniszterelnöknek aki ettől le fog mondani? Csak röhögni lehet rajtatok

Menjél Gregor ahová akarsz, eddig se tudtuk hogy létezel, ezután se fogsz hiányozni. Shalom!

nnnnnnnn 2013.04.03. 13:07:53

@Gest anyó férje: én is ezen gondolkodom hogy ezeket nem a fidesz csinálja valójában? vagy ennyire gyökér hülyék a balliberálisok tényleg hogy saját magukat égetik izomból?

☉ ☾ 2013.04.03. 13:14:03

A BLOG SZERKESZTŐJÉNEK:

- valamiféle moderációra szükség van. Ezt be kellene látni. Ezek a csupán mocskolódó, zsidózó, szélsőjobbos surmók olvashatatlanná teszik a hozzászólásokat.

Légy oly kedves takaríts.

Dr.Bio74 2013.04.03. 13:14:41

@$$$=$$$:
Részvétem. Ilyen mikor az igazságszolgáltatás maga alá gyűri az egyént.
Ez teljességgel megbocsáthatatlan. Mint teljességgel megbocsáthatatlan a fent említett gépezetet direkt ilyen mozgásba hozni, mind a két oldalról. Mert sokat hallottam a csendes felvonulókról és teljesen nyugodt és kulturált tüntetőkről. Továbbá azt is elmagyarázta nekem jobbikos ismerősöm, hogy a gyújtogatást, TV székház elfoglalást is gyurcsányista fizetett ügynökök csinálták. A fityisz sem úgy értette, hogy most pedig forradalom lesz, ahogy egy forradalmat érteni kell (tanítják), mert hát az véres, meg menet közben kijön a demokrácia és jogállam sérülése, meg hát nem is sikerült.

Igen mondhatni unalmas most minden, bár a fenti poszt szerzője jól érthetően elmagyarázta, hogy mi kezd unalmas lenni.
Igen unalmas, hogy nem megyünk magunkat is lejáratva sípolni, fújjolni minden kormánytisztviselő megszólalásához, hogy nem szervezünk tüntetést folyamatosan, nem vonulunk több ezren 200 bátor elkendőzött arcú ember mögött akik dobálóznak, gyújtogatnak.
Megvárjuk, hogy ha bukik ez a kormány akkor úgyis eljön ezeknek az ideje, mert akkor ismét izgalmassá teszik a mindennapi életet, mert ők nem veszíthetnek.

hoseman 2013.04.03. 13:17:55

@videki gyerek: @Gest anyó férje: @$$$=$$$: üdv!:) ti olyan suta rohadékoknak tűntök... jó nyomon vagyok??... :))

benoke77 2013.04.03. 13:20:30

@Jhonnyq: "Tudod az,hogy ez egyáltalán felmerül egy névtelenül az interneten közzétett véleménnyel kapcsolatban már elég ijesztő..."

Ebben egyetértünk. Hozzáteszem, azért kényelmes névtelenül mocskolódni, nekem is néha kinyílik a bicska a zsebemben.

"Egyébként nem agyszülemény vagy hazugság hanem tény..."

Egyszer már megkérdeztem, nincs kedvem újra leírni, hol a bizonyíték? Melyik fórumozót vitték be a rendőrök? Volt e tárgyalás? Született e ítélet az ügyben? Nem, tehát ez csak a te kis agyszüleményed. Segítek, valószínűleg azzal az esettel kevered, ahol egy újságírót perelt be, na ott volt eljárás, bűncselekmény hiányában felmentették. Azt is kimondták, hogy közszereplőként többet kell tűrnie. Na ennyit a diktatúráról...

"Az pedig,hogy kit szeretnék miniszterelnöknek nem releváns csak az,hogy Orbánt nem..."

Ezért cukkollak Bajnaival, mosolygós fej is volt a mondat végén ám. Persze itt visszakanyarodhatunk az elejére. Ha nem akarod Orbánt, akkor nem akarod, szíved joga, de ha valaki szeretné, vagy megvédi, nem biztos hogy agyatlan. Neki is biztos meg vannak az érvei stb. Tehát nem lehetsz érzékeny arra, hogy nem tartják tiszteletben a véleményedet, de ezzel egyidőben agyatlan fideszdroidozol.

blacklord 2013.04.03. 13:22:37

@Sátán meg a Jocó: @MACISAJT: @Nati Walter: @é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛: @Patrick Bateman: @politikailagnemkorrekt: @alfacharlybravo: @Larry Silverstein: @Lencsés István: @zajos1:

Egy posztra tíz narancsdroid. Úgy érzem, közel lehet a vég, ha már minden, de tényleg minden csűrből, lakótelepi lerakatból és talponállóból kirúgdosható zombit mozgosított Kubiboy...

Jellemző amúgy, hogy mindegyik vastagon nyolcévezik meg fújbaloselfogultmédiázik, de ahhoz, hogy vajon miért lett egy ilyen búvalbaszott, humortalan és frusztrált hely az utóbbi időben, nincs hozzászólnivalójuk. Szánlak titeket, pubik. Meg mindeközben a picsába is kívánlak titeket, hogy annyi eszetek van, mint egy zsák lepkének, és mégse csak a "majmokat etetni, gombokhoz nem nyúlni"-hoz tartjátok magatokat...

kronosz6 2013.04.03. 13:30:13

Én T. Gergelyt szeretném elfelejteni, meg a hozzá hasonló gátlástalanul hazudozó liberális fattyútkat, meg a kedves szüleiket! Belső ellenségei vagytok ennek az országnak, meg sem érdemlítek, hogy itt szívjatok levegőt!

Stabilo 2013.04.03. 13:32:26

Aki 21 évesen unni tudja az életet azt csak sajnálni tudom. Cián kapszulát neki, úgyse viszi semmire, öröme pedig már most sincs semmiben, később még annyi se. Lelki roncs, selejt.
:)

Patrick Bateman 2013.04.03. 13:36:37

@blacklord: Na, akkor csapjunk egyet a diszleksziás, egybites agyú reflexkommentelő önképzőkörös agitátorok listájához is ;)
Számold már össze, kisfiú, hogy hányan elmúltnyolcéveztek itt, mielőtt beestél volna ide, válladon hozva az ólajtót és a szarszagot?
Humortalan? Amennyiben szerinted a posztvideő képviseli a humor alapvonalát, akkor azt javaslom, égesd el a Hócipőket, töröld le a 180 perces Scotch kazettákról a Mikroszkóp színpados egészestéseket, és kezdj, mondjuk Rejtőt olvasni. Vagy bármit, rád fér.

Stabilo 2013.04.03. 13:38:10

De, hogy egy valamennyire való ellenzéki párt sincs ebben az országban, azért az már elkeserítő. Komolyan? Mi a tökömet remél bárki is az ilyen "majmok bemutatója" videóktól???
Napiszaron a helye. Az egyik elődje már fent is van. Szánalmas, hogy ennyire hülyét lehet csinálni valakiből, úgy, hogy látszólag még élvezi is.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.04.03. 13:39:04

@regress: kemény vagy, és intelligens. :)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.04.03. 13:40:32

@Jhonnyq: az az AB ami tele van tömve komcsikkal?
érvelenk a komcsik a komcsiknak, mindegy ki van komrmányon, jó játék, csak engem nem érdekel már régóta.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.04.03. 13:42:08

@fefe79: nehogy elfogja a TEK ezt a gyereket, mert akkor a rosszabbnál is rosszabb hírekre fog ébredni.
terroristagyanús, szó mi szó :)

MACISAJT 2013.04.03. 13:43:02

@christophe: ("ddig Te ès elvtàrsaid mindenfèle hulye,semmire se jo a magyarsàg nagysàgàt hirdeto igèket gyàrtotok,ès àllando harcban àlltok a nem lètezo ellensègekkel szemben.... ")

Ez olyan szép volt mintha könyvből olvasnád:D
No akkor lássunk egy friss, mai példát a "nem létező ellenséggel"...

A Napi c. ójság(Index átvéve) diadalmasan közli az újabb "rossz hírt":

2013. április 3., szerda 9:54 (NAPI)
A "barbár Magyarország" elleni fellépést sürgetnek
Európának a demokrácia és a barbarizmus között kell választania, amikor a magyar kormány elleni fellépést mérlegeli. Teljesen nyilvánvaló, mit kell választania - írja a brit New Statesman.
--------

Hű a kurva anyukáját, ennek fele sem tréfa.
Még akkor sem ha a New Statesman egy "baloldali" lap.
Oda klikkeltem hát, mit is látok?

----
Hungary is no longer a democracy
Blogs | By Benjamin Abtan
Europe has been slow to act, but it is not too late.
------

Vagyis a " New Statesman" az nem más mint egy blog bejegyzés, bizonyos benjamin abtan-tól( olyan mint itt ez a tasnádi, csak rá nem hivatkoznak külföldön:D).
Nézem ki a fuck ez a abtan benjamin.

Nos, valami:EGAM - European Grassroots Antiracist Movement

Azannyát, ez tényleg jelentős szervezet lehet,de még mindig nem elég, nézzük tovább.

Ja megvan:
www.ejpress.org/article/10881

Nemrég a derék, most egy blogban "barbározó" abtan még mint a "franciaországi zsidó egyetemisták" vezetője nyilatkozgatott.
Megérkeztünk.

Most akkor felteszem a kérdést: ennek a "rossz hírnek" az olvastán/hallatán, mit kell tegyen egy derék magyar ember?
1. Elküldi a halál very veres faszára abtan benjamint és az egyletét.
2.vagy ír/röfög a kamerába egy üzenetet Orbán Viktornak hogy már nem bírja ezeket a "rossz híreket".

esefe 2013.04.03. 13:43:26

És amilyen mázlija volt a kis szarosnak, előtte meg minden nap jó hírekre ébredt.:))

Nulla érték, nulla esély. Váltani kéne "elvtársak"! Bár szerintem már késő.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.04.03. 13:43:32

@MACISAJT: tisztellek, hogy végig tudtad nézni.

esefe 2013.04.03. 13:44:57

@$$$=$$$: Csak úgy lehet. Annyira senki nem lehet primitív.

Bár ki tudja? Kik maradtak nekik mára?

hoseman 2013.04.03. 13:45:41

@kronosz6: :)) micsoda intellektuális szárnyalást folytathattok ott a nemzeti együttműködés rendszerében(bármit is is jelentsen ez a röhejes,szánalmas fogalom..) édes jó istenem....

deruyter 2013.04.03. 13:46:56

@alfacharlybravo: Ebben is van igazság. Mondjuk a médiatörvény körüli balhét nem nevezném műnek. És a kárt nem az okozza, aki beszél egy alkotmányellenes dologról, hanem aki csinálja. Szerintem a köztévé, minden korábbi alá süllyedt az objektív tájékoztatás szempontjából. Gyúcsányék alatt se nagyon néztem, de most már mégannyira sem. Ahol a legalja hírhamisítót buktatják felfelé .... Megjegyzem az ATV magánpénzből mondja, amit mond. Ha hazudik szíve joga. A hírtv is ezt csinálja, az is magánpénzből. (Borókai Gabi bácsi volt kormányszóvivő, mennyire lehet már objektív, naaaa....) Na persze valószínűleg mindkét magánpénz részben közpénzből van, de ez csak gyanú. Viszont az állami tv az én adómból hazudik nekem szakmányba. Ja, és a 10% sosem volt. Értelmiségieket fikázni azért mert bonyolult dolgokat mondanak, az meg már rég nem divat. Rákosiék idején az volt. Vagy lehet, hogy újra divat?

Farkantoán Chatpartner 2013.04.03. 13:47:44

Kérlek, sietve olvassátok, amit írok, mert kiirtják.
Ahogy elnézem, itt a kifejezetten fasisztoid ellenvélemények maradhatnak meg, illusztrálandó az "aki mást mond, mint én, náci" ősi megfigyelését.
Márpedig az én véleményem ellenvélemény, de nem náci. Így rajtam fehérlik a kereszt.
Térjünk a tárgyra!
Az, hogy ilyen picur nyikhajok szabadon kifejthetik mondandójukat, örvendetes, és önmagában, eo ipso bizonyítja, hogy nincs igazuk, amikor diktatúráról beszélnek. Az, hogy Orbán nem tette az ország egészét orbánistává, eddig is sejthető volt. A látott példák (40?) alátámasztják a sejtést. Amiben a legnagyobb hibát követik el ezek a rossz arcú sutymannok, az az, hogy értelmesen érvelni, józanul bírálni ennyi idő alatt is lehetne, de ők különféle elvárásoknak megfelelve, jutalmakban reménykedve inkább a szellemtelen, tömény gyűlöletbeszédet választották. Őrületes nagyképűséggel, hogy józan nézőiknek bicska nyílik a zsebükben.

deruyter 2013.04.03. 13:51:45

@Zabaalint: Na ezzel nagyon egyetértek.

blacklord 2013.04.03. 13:52:06

@Patrick Bateman: OK, nagyfiú, akkor legyél szíves erre @Jhonnyq: itt értelemes ember módjára reagálni. Ha az EU-ban árulkodás a hazaárulás, akkor Orbánt mi nem teszi hazaárulóvá? Vagy mondjuk vegyük a Jobbikot, ami valahogy nem állt oda az első perctől Ángyán mellé, hogy banyek, azonnal legyen vége ezeknek a lejátszott játszmáknak, amikkel a MAGYAR termőföldet Fidesz-közeli köcsögök kezére adják hitbizományba - a kisközösségekre kifejtett hatása alapján ez már sokkal közelebb van a hazaáruláshoz, mint az, hogy pár balos idióta mit mond vagy nem mond nyugati médiumoknak.

Meg ha már az olvasottságnál tartunk: szerintem a hazaáruló az, aki teszem azt az ellenséges seregnek pénzért megmutatja, hogy hol kerülhet a saját hazájának seregének hátába. Ez a folyamatos hazaárulózásotok iszonyatosan szánalmas. Az, akinek más véleménye van az itthoni folyamatokról, mint nektek, az rohadtul nem a hazaáruló, képzeld el, kis virágszálam. Az egész szóhasználatotokból kilométerekre süt a frusztráció, amit - sajnos - csak ellenségkereséssel sikerül percre-pillanatra csillapítani. De hát sajnos nem fog az önvizsgálat nélkül menni...

Stabilo 2013.04.03. 13:52:57

@MACISAJT: A derék magyar ember csak egyszerűen szarjon rá. Ha írni akar a hülye, akkor írjon. Nem kell elhinni, hogy külföldön mindent bevesz az átlag polgár. Ott is tudnak már szűrni az emberek, de mennyire, egy közelibb beszélgetés egy svájcival, vagy akár egy némettel és hanyatt dobod magad, hogy mi van a felszín alatt...

deruyter 2013.04.03. 13:54:32

Weöres Sándor: A birka-iskola

Egyszer volt egy nagy csoda,
Neve: birka-iskola.
Ki nem szólt, csak bégetett,
Az kapott dicséretet.

Ki oda se ballagott,
Még jutalmat is kapott,
Így hát egy se ment oda,
Meg is szűnt a iskola.

anyahajókabinajtóhajtogató 2013.04.03. 13:56:06

Elnézést, hogy nem írom le külön a véleményemet. Itt elolvasható:

fatykuluszeger.blog.hu/2013/04/03/miert_muszaj_elhagynom_az_orszagot

Köszönöm.

hoseman 2013.04.03. 13:57:53

@Farkantoán Chatpartner: "Orbán nem tette az ország egészét orbánistává, eddig is sejthető volt."

Úgy érzékelem téged viszont AZZÁ tett:) leírnád kérlek milyen érzés betöltekezni?

MACISAJT 2013.04.03. 14:00:09

@Farkantoán Chatpartner: ("Az, hogy ilyen picur nyikhajok szabadon kifejthetik mondandójukat, örvendetes, és önmagában, eo ipso bizonyítja, hogy nincs igazuk, amikor diktatúráról beszélnek.")

Ideológiát is gyártanak a "diktatúráról"..:)

Itt a mai példa.
Egy kopits györgy nevü bukott gyurcsanyista ( ő felelt a " Költségvetési Tanácsért" 2010-ig, volt is "költségvetés" hogy attól koldultunk) , szóval ez a phereg kiment Washingtonba és ha már arra járt, konkrétan hazája ellen szólitott fel nyilvánosan a Wall Street Journal-ban.

Erre a Magyar Nemzeti Bank alelnöke írt egy viszontválast, amit a derék "liberális" lap, nincs jobb szó, fele részben CENZURÁZOTT.
Ami számukra kínos volt, amit nem akartak hogy az olvasók megtudjanak kopitsról, azt kivágták.
Ha ez Magyarországon történik valamelyik hiszterolibsivel- az ajvékolás elönti a médiumokat( lásd esterházy péter legutóbbi szerepét.)
Ha egy "liberális világlapban", mással..az viszont maga a "demokrácijja".

Igen ám, de lebuktak, mert a MNB az eredeti levelet is közzé tette a honlapján.
Ekkor gyorsan léptek.
Megmagyarázták.Már ahogy tudták.
Ez nem CENZÚRA, á dehogy.
Csupán "kigyomlálták"(!) a "személyeskedést"(!)
és "ezzel szívességet tettek az MNB-nek"(!):

www.portfolio.hu/gazdasag/kigyomlalta_a_szemelyeskedest_balog_irasabol_a_wsj.182104.html

Hát,ilyen a"liberális demokrácijja" meg a mérce...

Farkantoán Chatpartner 2013.04.03. 14:02:17

@MACISAJT: baloldali irányultságúként mélyen elszomorítanak ezek az aljasságok.

Farkantoán Chatpartner 2013.04.03. 14:03:57

@hoseman: kedvesem, még akkor se megyek le kutyába, ha csirkecombbal csalogatsz az asztal alól, nem hogy ilyen trágyaillatú baromsággal.

Gest anyó férje 2013.04.03. 14:07:58

@MACISAJT:
Pár kis zsidrák veri egymásnak a tamtamot, és erre kéne hogy mi táncoljunk. Szerintük.

Nem ezt a mondta korroborinak Ady Endre? Volt is nagy balhé akkor, úgy látszik elevenükbe talált. Azóta se változott a világ

Patrick Bateman 2013.04.03. 14:18:17

@blacklord: Azt fogd már föl, hogy nincs olyan, hogy mi és ti, meg a "ti szóhasználatotok". Ezt csak elhitetni akarják a hozzád hasonlóakkal. Értelmes, cselekvőképes ember nem azonosítja magát egy politikai párttal, neagyjisten a vezetőjével, és a pártlogó, vagy az előző választásoknál leadott szavazat nem legitimál mindent a visszamenőleg, amit aztán művel. Ez nem focimeccs, itt nincs olyan, hogy a mieink, meg a tieitek. Itt csak mieink vannak, a mi bőrünk, no meg egyedi tettek, amelyek vagy tetszenek, vagy nem. Ez a videó szánalmas, a mögötte meghúzódó agitációs szándék meg egy akkora lóláb, hogy lelóg az internetről. Ezzel olyanok "szólítják meg" a fiatalokat, akik utoljára akkor láttak fiatalt, amikor összebújtak a a Nekem a Balaton a Riviérára a SZOT-üdülőben.

komplikato 2013.04.03. 14:32:00

@MACISAJT: Hát bizony ... éppen úgy figyelembe KELL venni egy ilyen hírcsokornál az abban résztvevők előéletét és valós céljait, mint a TE irományaidnál, hogy TE kinek dolgozol ...

luis5 2013.04.03. 14:32:49

Tasnádi G egyszerűen SZÁNALMAS. Úgy érzi nincs mi ellen lázadnia ezért frusztrált. Keresett egy életcélt (OV? a kormány?) magának és erre teszi föl az életét. Mivel 3-5 éve, netán 2006-ban még nem volt vér a pucájában ( 15 évesen nem csoda), jelenleg tart a politikai eszmélésén. Szinte csak véletlen hogy OV-t utélja. Ha Miferink lenne a ME, őt utálná. Nem tudok rá haragudni mivel szerintem egy célt tévesztett, elveszett, frusztrált kölyök.Aki nem veszi észre hogy csak átverik, manipulálják, kihasználják. Aki azt hiszi hogy most marha nagyot nyögött- de közben csak besz@rt.
Meg lehet dönteni a rendszert ami jelenleg Mo-n is az ún liberális piacgazdaség (leánykori neve kapitalzmus). És akkor mi lesz????

Gest anyó férje 2013.04.03. 14:34:17

@Gest anyó férje:
Télleg egy díszpéldány ez a fickó:

"Benjamin Abtan: Explaining and researching Zionism is part of our mission. We understand very clearly what Zionism is."

Nagyon világosan értjük mi a cionizmus

Farkantoán Chatpartner 2013.04.03. 14:34:19

@komplikato: vagy te, méghozzá üvöltő átlátszósággal ;)

Gest anyó férje 2013.04.03. 14:35:46

@luis5:
"Ha Miferink lenne a ME, őt utálná. "

Biztos vagy benne?

luis5 2013.04.03. 14:39:16

És még egy megjegyzés:
OV-t lehet szeretni és utálni. De hogy elfelejteni nem fogják arra kispajtás mérget vehetsz :-)

luis5 2013.04.03. 14:41:24

@Gest anyó férje: igen. Vmit nagyon akar. Most épp ezt.

Fejesrob 2013.04.03. 15:00:42

Ez a hülyegyerek hol élt 2010 előtt? Üvegbúrában?

Fel sem tűnik neki, vajon miért van ma Fidesz.

mokevar · http://copywrite.blog.hu 2013.04.03. 15:09:28

Bocsánat, de azt hiszem nem értek valamit. Az egyetemisták eddig azért tüntettek, hogy ne legyen röghözkötés - vagyis, ha lediplomáztak (lehetőleg államilag finanszírozva, vagyis a jelenlegi magyar adófizetők pénzéből) - szabadon mehessenek külföldre dolgozni. Most meg az van, hogy, minden unalmukat legyőzve mindent meg fognak tenni, hogy a gyerekeiknek már ne egy Orbán Viktor által meghatározott, irányított Magyarországon kelljen élniük. Most akkor mentek vagy maradtok fiatalok? Illetve szeretnék érdeklődni, hogy ki lesz a jövő nagy miniszterelnöke, aki hazánkat hajánál fogva kihúzza a kakiból. Nagyon közelednek a választások, komolyan érdekelne egy jó jelölt. Akik eddig 6-ost dobtak, a következő körből kimaradnak, ok?

Lencsés István 2013.04.03. 15:16:51

@blacklord: 1 . Ilyen nincs hogy " .... narancsdroid .... " . 2 . A helyedben nem beszélnék észről , te fosós geci . :D 3 . A hosszászólásod többi része egyszerűen nem való ide .

Scagnetti 2013.04.03. 15:23:05

Milyen jó neki, hogy csak három éve. Vajon előtte mit nézett hírek helyett, Minimaxot?

Lajos ghr 2013.04.03. 15:29:26

legalább ezen a reggelen ne szívott volna be, amikor videót készít. könnyebb lett volna pislogni.

komplikato 2013.04.03. 15:31:24

@Scagnetti: Na igen. Persze ő ráfoghatja még a korára, bár ez sem biztos.

kzoltana 2013.04.03. 15:33:14

Eközben a végeken.
Pártunk és kormányunk köszönetet érdemel pártunk és kormányunktól. És meg is kapja óriásplakáton. FOTÓ
www.vagy.hu/tartalom/cikk/4208_a_fidesz_koszoni_a_fidesznek

MACISAJT 2013.04.03. 15:34:10

@komplikato: ("éppen úgy figyelembe KELL venni egy ilyen hírcsokornál az abban résztvevők előéletét és valós céljait, mint a TE irományaidnál, hogy TE kinek dolgozol ... ")

Ne kímélj..:D
Tájékoztass, hogy -szerinted-MA éppen kinek "dolgozom"..:D
Hadd tudjam meg, ma mi az érvényes változat:D

Sárga Király 2013.04.03. 15:38:43

@Fejesrob: A Fidesz győzelmének nyomós oka volt. Csak tudod, ez egy ország, nem egy múzeum, ahol mindenki az "elmúltnyócév" című állandó tárlatra kíváncsi. És az a nagy helyzet, hogy a rossz levegőért 3 év után már nem a bal, vagy a liberális oldal a felelős - ők jelenleg magukat sem tudják képviselni, nemhogy a közhangulatot.

Ehelyett: a dilettáns, pökhendi kormányzati kommunikáció, az alsógatyaként cserélt, de hatalmas arcú középvezetők, a teljesen irracionális gazdaságpolitikai lépesek okozzák mindezt - és az cinikus, valóságtól elrugaszkodott propaganda, hogy itt minden egyre jobb, aki pedig nem hiszi, az áruló. Ennek a töredékébe is bőven bele lehet unni.

MACISAJT 2013.04.03. 15:40:01

@Farkantoán Chatpartner: (" baloldali irányultságúként mélyen elszomorítanak ezek az aljasságok.")

Hát ez az...ITT VAN AZ EB ELHANTOLVA.
Hogy a genetikailag kódolt elmeroggyantak nem tudják egyszerűen felfogni, hogy a kohn-benditizmustól (&co.) még a tisztességes átlagos, ámde baloldali irányultságuak gyomra is kifordul.

Orbán sikerének a titka éppen az hogy tisztességes magyar, bármilyen irányultságú, kötelezően az országa mellé áll, ha néhány száz(ezer) kohnbandita elkezdi mocskolni azt a "világlapjaiban" meg a bucimacijaiban valamint a szervezeteiben...

Úgy látszik, Ausztria 2001-es csúfos végű bojkottjából semmit sem tanultak.

regress 2013.04.03. 16:02:08

@Fejesrob: azért van ma a fidesz, mert a hozzád hasonló takonygerincű agyhalottak túl szaporodtak.de már múlik.ti életképtelenek vagytok.mi a fasz bajotok van avval,hogy sokan nem szeretik azt a tetű viktort?miért baj ha ezt el merik mondani?

Stabilo 2013.04.03. 16:04:37

@regress: fáj-e, hogy ilyen hülye vagy?

Stabilo 2013.04.03. 16:06:15

@regress: Mellesleg mi az hogy "avval"??? A nyolc kötelező megvan? :)))

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2013.04.03. 16:07:37

@Sárga Király: Aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló.

djpeter 2013.04.03. 16:07:38

Azert volt itt aki feltette a kerdest,hogy meg fiatal es mikor elne inkabb,melyik korszakban.
Megosztanam az emberekkel,hogy errol erdemes lenne egy orszagot megkerdezni,mert az igaz,hogy valtozik a helyzet es romlik egyre jobban,de en hivatalosan 1994-ben kezdtem el dolgozni,bar elotte is sokat meloztam iskola mellett,de a 2000 elotti idoket jobban szerettem.Barki barmikor barkinek mehetett segiteni,epithette a sajat hazat stb. sorolhatnak ezer es ezer peldat miert volt jobb es nem nyaralasrol szinesteverol es computerrol beszelek.Munka,csalad,szeretet,osszetartas.Szerintem ezeket mar egyik kormany sem fogja visszahozni.Sajnos.A baj,hogy jelen pillanatban meg azt sem hagyja mar a jelenlegi kormany,hogy boldog legyel.Sok orszagban jartam es boldogabb emberek kozott elni meg szegenynek is jobb es szerintem sokan mar ezert is birjak nehezen.Azt viszont minden kormany elfelejti,hogy ez amit muvelnek nem 5 perc alatt visszafordithato folyamat,hanem hosszu 15-20 ev lesz,ha lesz is ilyen.Igenis vannak nagyon rossz dolgok amiket elkovetett ez a kormany is,ismetlem,IS....,de azert az elmult nyolc ev mar evek ota elmult es amit penz elsulyesztettek es kart tettek az orszagnak 3 ev alatt az felert az elmult 8 ev karaval.

lujo22 2013.04.03. 16:14:52

nem csak az ATV,meg Klubrádió, hanem egy sor média is a rossz híreket ontja. (Kivéve a kormány alá vont hírközlő eszközöket.) Nem hiszem, h a gazdasági lapokat is a zsidók, meg a libbantak befolyásolják, a külföldiekről nem is beszélve.

zajos1 2013.04.03. 16:25:21

@Jhonnyq: he-he-he, persze amit érezz, lehet a Sirályban érzett rá...

regress 2013.04.03. 16:26:52

@Stabilo:mivan foscsomó felriadtál?arról nem én tehetek,hogy ilyen sötét vagy.anyád se c.vitamint szedett mikor téged összehoztak

zajos1 2013.04.03. 16:26:56

@lujo22: Lehet de akkor nem értenek a szakmájuk hoz, a költségvetési hiányt is 3% fölé lőtték be, ami kiderül, hogy 2 %, vagy buták vagy más van a háttérben...

zajos1 2013.04.03. 16:30:35

@blacklord: Droid te vagy én mai adót termeltem, te meg felveszed Bajnaiéktól a pénzt.

zajos1 2013.04.03. 16:32:12

@deruyter: Hi-hi, jó lehet neked...

zajos1 2013.04.03. 16:33:57

@blacklord: Hány apádtól van ennyi eszed, te felsőbbrendű :D

buday008 2013.04.03. 16:38:38

Megkérdezném a tisztelt szüleit hogy így utólag nem bánták-e meg hogy hatalomra segítették ezt a rendszerváltásnak csúfolt tolvaj bandát?

Amúgy abban meg igaza van ogy a fidesznek 3 éve minden napra van egy baromsága...

Szeszkó Lackó 2013.04.03. 16:50:59

Gerikém, a dzsó ára nem tartalmaz 27%-os ÁFA-t, nem értem, mi a bajod.

Vitalea 2013.04.03. 17:49:45

Állati vicces, hogy a jobberek minden bokorban egy bajnai bérencet sejtenek :-)
Áruljátok már el nekem kedves jobbos barátaim, hogyha olyan kurva jól csinálja a pártotok és kormányotok a dolgokat, akkor mégis miért érzik ilyen szarul magukat az emberek? És ha nektek sallala-trallala az élet, mert minden olyan szépen és jól halad, akkor Ti mi a francért lógtok itt és rágjátok a gittet? Miért nem hagyjátok a nyavajgást szimplán az ellenzéki emberekre, csak úgy magukban, minden hergelés nélkül? Ez nagyon kontra produktív ám!
Olyan ez, mint a CÖF plakátkampány: minden nap amikor ezt látom, újabb ösztönzést kapok arra, hogy elmenjek szavazni és leváltsam ezt a kormányt. Mert tudjátok én azt látom, hogy Ti még mindig az emútnyócév meg a gonoszcsunyagyurcsányba éltek, holott azóta eltelt már másik 3 év, még szarabbul élünk, csak most plakátolják, hogy rohadt jó nekünk, Gyurcsány meg már a süsnyésben sincs. csak szólok, mindig szoktam szólni, hogy az MSZP-t és az SZDSZ-t nem a Ti örökre jobbos voksaitok rakták szopórollerre, hanem az általatok liberálbolsevikoknak nevezetteké. Ők büntették meg őket. Most a tietek lesz a történelmi esély, hogy ne a pártpropaganda helyett a valódi teljesítmény alapján értékeljétek csodás kormányotokat és jól elküldjétek ezt a bandát is a genyóba.

MACISAJT 2013.04.03. 19:26:00

@Vitalea: ("Most a tietek lesz a történelmi esély, hogy ne a pártpropaganda helyett a valódi teljesítmény alapján értékeljétek csodás kormányotokat és jól elküldjétek ezt a bandát is a genyóba. ")

Mondjad, iszom a szavaidat, fejezd be a mondokádat: ÉS KIT ÜLTESSÜNK BE A HELYÜKRE?:D
Vagy az már snassz, ugye?

A Fidesz 77 hónapja egyfolytában vezet az összes, mondom az összes közvéleménykutatónál és ezalatt nyeri a választásokat.
Ami, pláné hogy ebből fele kormányzati pozícióban volt, példátlan az EU 27 országában.

Erre a magyarázat, igencsak leegyszerűsítve, már régóta közmondás formájában is ismert: Vakok között király a félszemű.És tényleg.
Tessék megnézni a "vakokat", a Fidesz konkurenciáját.

Levágott Pinaszakáll vezette MSZP&ron werber show.
Az apró-klános és elkeseredett baueri hordaléka.
A libaszakértő, az előbbi gazdasági minisztere&bohócforradalmárok.
Az operettnácik.
Lehet Más a Pártszakadás.

Most őszintén: ki ezek közül kormányképes?:D
Így aztán: marad a Fidesz.

De másolom, a fő konkurens, a libaszakértő hivatalos(!) életrajzát:

Bajnai Gordon
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A Magyar Köztársaság nemzeti fejlesztési és gazdasági minisztere
Hivatali idő
2008. május 15. – 2009. április 16.
Előd Szabó Pál (gazdasági és közlekedési miniszterként)
Utód Hónig Péter (a miniszter hatáskörét gyakorló közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszterként), illetve Varga István
A Magyar Köztársaság önkormányzati és területfejlesztési minisztere
Hivatali idő
2007. július 1. – 2008. május 14.
Előd Lamperth Mónika
Utód Gyenesei István (önkormányzati miniszterként)
Született Szeged
1968. március 5. (44 éves)
Párt pártonkívüli
Foglalkozás közgazdász, politikus

Bajnai György Gordon (Szeged, 1968. március 5. –) magyar üzletember, politikus. 2007 és 2008 között önkormányzati és területfejlesztési, majd 2009-ig nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a második Gyurcsány-kormányban. Gyurcsány Ferenc lemondása után 2009. április 16. és 2010. május 29. között a Magyar Köztársaság miniszterelnöke.

És ha már a nosztalgiázásnál tartunk, nézzünk egy ballib orgánumot, hogyan tálalta anno a remek libaszakértői gazdasági teljesítményt:

Meglepően jó lett a magyar GDP-adat
[origo]|2010. 02. 12., 9:13

Meglepően jó lett a GDP-adat, bár a rendszerváltás óta így is a legnagyobb visszaesést produkálta a magyar gazdaság 2009-ben. A várt 6,7 százalék helyett 6,3 százalék lett az esés.
-------

Hiába no, ez volt a libaszakértő "eredménye", 9,5 milliárd euró IMF hitel felvétele és eltapsolása után...:D

És lássuk,még milyen választói nosztalgiára alapozná a libaszakértő(vezette ballib nagyszövetség) a választási esélyeit...:D
Mit is csinált konkrétan(nem elméletben) az MSZP-s miniszterelnöki casting győztese, az apró-klános egykori gazdasági minisztere, immár miniszterelnökként?

Elsősorban ezt, idézzük fel a csomagját:
www.fn.hir24.hu/itthon/2009/04/02/brutalis_bajnai_csomag/

Másodsorban pedig felvett ténylegesen 13 milliárd euró IMF hitelt, amiből a lelépéséig nyomtalanul elköltött 9,5 milliárdot("nagyvonalúan" meghagyva 3,5 milliárdot)...és gondosan a következő kormányra és ciklusára hagyva a visszafizetést.

És most állnak és nagyon bírnak csodálkozni azon hogy ezt az aranykorszakot a választók valamiért nem kívánják kellő létszámban vissza..:D

tomtyi 2013.04.06. 10:41:34

@MACISAJT:
Hiába, a számok makacs tények. :D
A brutális csomag ugyebár úgy volt bejelentve: mindenkinek fájni fog. Fájt, csak a "mindenki" nagy halmazában voltak a szokásos "egyenlőbbek", akiknek "kevésbé" (aka egyáltalán nem) fájt, mert pl. Cipruson parkoltatták a pénzüket. Pl. Bajnai is. Ahogy előtte éveken keresztül.
Pofátlan gecik.
süti beállítások módosítása