Üzenj te is!

Ezen a blogon Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló videóüzeneteket teszünk közzé. Küldj 1-2-3 perces webkamerával, telefonnal vagy akármi mással felvett videóüzenetet a uzenjteis@gmail.com-ra! Ha kell, tudunk segíteni is a felvétellel, keress minket! Email: uzenjteis@gmail.com; Facebook: facebook.com/uzenjteis; Web: orbanviktor.tk

Üzenj te is!

Állandó oldalak

Friss topikok

Archívum

Barabás Dániel: "A legrosszabb rémálmaim válnak napról napra valóra"

2013.03.30. 16:00 Lőrincz Borcsa

Barabás Dániel a "legrosszabb rémálmok" alatt azt érti, hogy Magyarországon elszabadult a nyíltan rasszista, antiszemita, kirekesztő és gyűlöletkeltő közbeszéd. A miniszterelnök felelősségét hangsúlyozza abban, hogy "mára a Bayer Zsoltok, Bencsik Andrások, Szaniszló Ferencek, Siklósi Beatrixok, Fekete Györgyök, Dörner Györgyök, és az összes többi pozícióba ültetett nettónáci büntetlenül zsidózhat, cigányozhat és szíthatja a gyűlöletet immáron állami hátszéllel."

Barabás Dániel szerint "ezek a figurák mind-mind [Orbán Viktor] oly sokszor megforgatott köpönyegéből bújtak elő." Számon kéri a miniszterelnökön, hogy ígérete ellenére nemhogy "nem oszt ki két nagy pofont" szélsőjobboldali hangadóknak, hanem még "díjjal, pozícióval, intézménnyel, adott esetben nagy rakás állami pénzzel jutalmazzák az ön támogatásával és beleegyezésével".

"Ez az összekacsintás az ön legnagyobb bűne. Minden egyebet elnéznék, de ezt sosem fogom megbocsátani. [...] Ennek következményeiért elsősorban önt és az ön cinikus, hataloméhes politikáját terheli a felelősség, amiért egyszer majd el kell számolnia."

 

Ha tetszett ez a videó és poszt, akkor arra kérünk, hogy keress minket az uzenjteis@gmail.com email címen, és a Facebookon: Ne csak lájkolj, videózz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanviktornak.blog.hu/api/trackback/id/tr495163457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása